Ovan

Preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se svideti. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, Nemojte se opterećivati previše poslom, ali ipak završite sve na vreme. 

Bik

Sve Vam danas ide od ruke. Na putovanju ili mestu za zabavu možete upoznati neku osobu koja će Vam biti zanimljiva. Skloni ste flertu.

Blizanci

Komunikacija sa drugima će biti odlična danas. Lako dolazite do dogovora sa kolegama.  Mogući su neki iznenadni troškovi. 

Rak

Slobodni, moguća je avantura. Zauzeti, strastveniji ste i romantičniji nego obično. Ne zapostavljajte obaveze na poslu, nego budite vredni.

Lav

 Potrudite se da pokažete partneru koliko Vam je stalo do njega. Slobodni, ne žurite sa ulaskom u vezu. Nađite više vremena da ga provedete sa prijateljima. Ne morate samo biti posvećeni poslu.

Devica

Finansijska situacija se poboljšava. Zadovoljni ste kako se sve odigrava. Ako ste slobodni, preko posla  možete upoznati neku osobu. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom. 

Vaga

Budite vredni i agilni i dajte svoj maksimum na radnom mestu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali. Strastveni ste.

Škorpija

Posvetite se više porodici. Mogući su iznenadni troškovi, pa bi bilo pametno da platite račune na vreme. Organizujte se bolje u vezi sa poslom.

Strelac

Danas ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Nađite više vremena za sebe. Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je avantura. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog obaveza.

 Jarac

Na poslu će situacija biti mnogo bolja, a što se tiče finansija, bićete veoma zadovoljni. Pomalo se osećate umorno od svega, ali nađite zato neko vreme za odmor. Potrudite se da se usredsredite na porodicu i privatni život.

 Vodolija

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Moguć je kraći put zbog posla. Bitno da odmarate posle radnog vremena i da se ne preforsirate.

Ribe

Moguć povećan priliv novca. Bićete zadovoljni učinkom na poslu. Odnosi sa partnerom mogu malo da se pogoršaju, jer ne pokazujete dovoljno svoja osećanja. Slobodni, nema promena danas. 

 

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice ili preko viber broja +381 64 413 88 49.

 

Dodaj komentar