Ovan

 

Preosetljivi ste. Pokušajte da provedete što više vremena sa porodicom. Ne opterećujte se obavezama koje ne možete da odradite do kraja. Bitno je da ne zapostavite sve što je prioritetno.

 

Bik

 

Veoma ste komunikativni i lako dolazite do dogovora sa drugima. Bitno je da danas pravite kompromise. Odličan je dan za sređivanje dokumentacije.

 

Blizanci

 

Odlično se osećate. Sve vam na poslu ide bolje nego inače. Očekujte povećan priliv novca.

 

Rak

 

Usredsredite se na svoje potrebe. Ne morate stalno da pomažete drugima. Potrudite se da date sve od sebe da provedete više vremena sa porodicom.

 

Lav

 

Nemate dovoljno motivacije za posao. Pokušajte da ipak odradite ono što vam je prioritet. Budite otvoreni za nove poslovne prilike jer mogu da vam se ukažu danas.

 

Devica

 

Provedite više vremena sa prijateljima. Imate dosta ideja. Trebalo bi da razmislite kako da zadobijete poverenje kolega.

 

Vaga

 

Namere koje imate što se tiče posla su dobre, pa primenite sve što znate da biste uspeli. Potrudite se da se ne nervirate previše zbog posla. 

 

Škorpija

 

Moguć je kraći put. Odlična je saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Pokušajte da razmislite da li biste mogli da se usavršavate da biste brže napredovali.

 

Strelac

 

Danas je dan za štednju. Veoma ste napeti. Nije vam lako da se dogovorite sa drugima oko svega, pa bi bilo dobro da sve što možete uradite sami.

 

Jarac

 

Kompromis je ključna reč za uspeh. Što se ljubavi tiče, neka osoba koju znate duže vreme može da bude zanimljiva i možete da počnete da je gledate na neki drugi način. Zauzeti, veoma ste romantični.

 

Vodolija

 

Imate dosta posla i pod stresom ste. Bitno je da se bolje organizujete. Brinite više o svom zdravlju i jačajte imunitet.

 

Ribe

 

Kreativni ste. Sve lako odrađujete i plenite pozitivnom energijom. Bavite se sportom ako imate vremena. Dobar je dan za boravak u prirodi.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar