Ovan

 

Budite iskreni prema sebi što se tiče toga koliko obaveza možete da preuzmete na sebe. Teško se prilagođavate drugima na poslu. Razmislite koji su vaši prioriteti i ne opterećujte se previše stvarima koje vam nisu bitne.
 

Bik

 

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi kažu za vas. Pokušajte da se fokusirate na sebe. Rešite nesporazume brzo, ne otaljavajte ništa. 

 

Blizanci

 

Važno vam je da se vidite sa starim prijateljima. Može da se javi i neka osoba iz prošlosti koja može da vam bude od pomoći na poslu. Odlična je saradnja sa kolegama.

 

Rak

 

Neka osoba iz vašeg okruženja koja nije baš pouzdana može da vam da informacije koje mogu da vas opterete. Oslonite se na osobe koje znate dugo. Ne zapostavljajte porodicu zbog posla. 

 

Lav

 

Preispitujete svoje postupke. Brinete se da li ste sve dobro uradili na poslu. Nemojte toliko da se opterećujete nego nađite vreme za zabavu i opustite se.

 

Devica

 

Partner testira vašu toleranciju. Nije vam lako da izađete sa njim na kraj. Dajte sve od sebe da se usredsredite na neku novu ljubav, ako ste slobodni. 

 

Vaga

 

Drugi ljudi mogu da budu od pomoći. Najbolje bi bilo da se ne nervirate previše, nego da vidite ko može da vam pomogne da uradite sve obaveze brže i da budete efikasniji. Budite skloni kompromisu.

 

Škorpija

 

Imate previše ideja i planova i to može da vas dovede do stresnih situacija. Fokusirajte se na ono što je bitno. Potrudite se da nađete način da bolje sarađujete sa drugima.

 

Strelac

 

Slobodnog ste duha. Imate potrebu za zabavom, druženjem i putovanjima, ali ne možete da se opustite. Neka bliska ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom ili da vam ponudi pomoć.

 

Jarac

 

Završite sve obaveze na vreme i budite posvećeni poslu. To će da vam donese napredak. Veoma ste osetljivi danas i ne podnosite kritiku drugih ljudi. 

 

Vodolija

 

Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na kraćem putu. Ako ste u vezi, partner može da oseti da ste napeti i to može da utiče na vaš odnos. Popričajte o svemu što vas muči.

 

Ribe

 

Imate potrebu da se posvetite sebi i svojim idejama. Nije vam to sve baš lako, ali možete da date sve od sebe da budete otvoreniji i spremni na saradnju. Priliv novca je odličan, pa bar o tome ne morate da brinete.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar