Ovan
 

Vredni ste i odgovorni. Probajte da se dobro organizujete. Stres na poslu može da napravi problem u privatnom životu, pa ne preterujte sa radom. Budite umereniji.

 

 

Bik
 

Imate dosta samopouzdanja. Skloni ste flertu. Provedite više vremena sa voljenom osobom, to će da vam prija. Skloni ste kritikovanju partnera, ali razmislite da li je to sve stvarno neophodno za dobar odnos.
 

 

Blizanci
 

Imate jaku intuiciju. Fokusirajte se na rad. Ako ste ljubazni prema drugima, mogu da vam izađu u susret.
 

 

Rak
 

Organizujte se bolje. Komunikativni ste. Nemojte da činite previše usluga drugim ljudima.

 

 

Lav
 

Danas je odličan dan za druženje i šoping. Možete dobiti neke lepe, neočekivane vesti od strane drugih ljudi. Popodne odmarajte.
 

 

Devica
 

Veoma ste uporni da ostvarite neke nove poslovne saradnje. Sporo dolazite do rezultata. Dajte svoj maksimum. Optimistični ste. To je recept za uspeh.

 

 

Vaga

 

Osetljivi ste. Ne treba da imate previše poverenja u druge ljude koje ne znate dugo. Izdvojite više vremena za relaksaciju.

 

 

Škorpija

 

Danas vam je bitno da se više družite. Pokušajte da završite sve što možete da biste došli do dobrih rezultata. Kreativnost na poslu će drugi da cene i treba da budete otvoreni za neke nove kontakte.

 

 

Strelac
 

Ambiciozni ste i praktični. Svesni ste nekih bitnih stvari koje morate da uradite na poslu. Niste zadovoljni rezultatima, pa pokušajte da poboljšate učinak.
 

 

Jarac

 

Otvorite se partneru što se tiče vaših osećanja. Ne dozvolite osobi koja vam se dopada da ne primeti vaše interesovanje. Uporni ste i postoji mogućnost za neku novu vezu.
 

 

Vodolija

 

Kreativniji ste nego inače. Odlučni ste u nameri da budete bolji od drugih. Strastveni ste i skloni flertu, a ako ste u vezi, neće da vam bude dosadno sa voljenom osobom.
 

 

Ribe

 

Šarmantni ste ali treba da odaberete osobu koja vam se više dopada, jer se dvoumite. Ako ste u vezi, stabilno je stanje sa voljenom osobom. Moguć je priliv novca. 

 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar