Ovan

 

Lako završavate sve što treba da uradite. Veoma ste pozitivni i nije vam ništa teško. Potrudite se da motivišete saradnike da biste napredovali.

 

Bik

 

Prebrzo donosite zaključke o drugim ljudima. Imajte strpljenja. Pokušajte da se fokusirate na saradnju sa osobama koje vam prijaju i sa kojima ste već imali priliku da radite. 
 

 

Blizanci

 

Ne odlažite obaveze. Dopustite drugima da vam pomognu. Pitajte bliske prijatelje za savet.  

 

Rak

 

Danas je dobar dan da pokažete koliko vredite. Budite ambiciozni i pokušajte da budete efikasni. Ne gubite vreme na osobe koje vam ne prijaju, družite se više sa prijateljima koje dugo znate.

 
Lav

 

Saradnja sa drugima je bitna. Potrudite se da nađete novo rešenje problema sa saradnicima, pa ćete tako lakše da ostvarite ono ste isplanirali. Ako treba da sredite neku dokumentaciju, danas imate idealne aspekte za to.

 

Devica

 

Obaveze koje imate vas opterećuju. Danas biste da odmarate, ali pošto to nije moguće uradite makar ono što je prioritet. Postavite pravila koja ćete da poštujete.

 

Vaga

 

Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi, samo je bitno da vam ne bude dan monoton.

 

Škorpija

 

Preosetljivi ste. Ako vas neko pita za pomoć ne morate da činite sve da mu pomognete. Porodica vam je podrška u svemu što radite.

 

Strelac

 

Budite odgovorni, a ne površni. Jedino tako ćete moći da ostvarite ideje koje imate i da dobijete povišicu. Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite obaveze na vreme.

 

Jarac

 

Potrudite se da se fokusirate na posao. Kolege mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite neku zanimljivu ponudu za posao jer možete jako lako da napredujete.

 

Vodolija

 

Energični ste i brzo dolazite do rezultata. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom zbog rokova. Ne zapostavljajte voljenu osobu i ljubavni život zbog obaveza.

 

Ribe

 

Ne budite previše otvoreni prema drugima, bolje je da budete diskretniji. Sve vam ide od ruke, naročito na poslu. Moguća je dobra saradnja sa mlađom osobom.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar