Ovan

 

Možete da da upoznate neku osobu koja će da vam odgovara po svim kriterijumima. Ne primajte svaku kritiku previše lično. Mogući su povećani troškovi, pa budite pažljiviji sa novcem.

 

Bik              

     

Veoma ste romantični. Slobodni, moguća je avantura i flert. Posvetite se sebi, hedonizam vam neće škoditi. Ugodite sebi.

 

Blizanci

 

Nervirate se što vam sve zavisi od drugih. Morate da pustite da se stvari dešavaju same od sebe. Sve za šta ste vredno radili isplatiće se.

 

Rak

 

Dobro se osećate u vezi. Konačno možete da budete srećni i zadovoljni. Ako ste slobodni, pokušajte da priđete nekoj osobi koja vam se dugo dopada.

 

Lav

 

Komunikacija sa partnerom se poboljšava. Razrešavate sve što nije sređeno u partnerskom odnosu. Slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu na kraćem putu.

 

Devica

 

Moguća je neka nova saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Razmislite o tome. Bitno je da ste optimistični. Ne bi bilo loše da krenete sa usavršavanjem da biste bili uspešniji.

 

Vaga

 

Gledajte širu sliku da biste lakše došli do uspeha. Pričljivi ste. Bolje je da budete diskretni, a ne samo da se otvorite nekoj osobi čije mišljenje cenite.

 

Škorpija

 

Zauzeti, pokušajte da radite nešto novo, da vam ne bi bilo monotono. Slobodni, bićete skloni flertu i zabavi i to je dobro. Zabavite se.

 

Strelac

 

Nemate dovoljno energije za sve što ste  hteli da odradite. Bitno je da svedete račune. Budite odgovorniji prema novcu. 

 

Jarac

 

Zauzeti, sve ide kako treba u vezi. Romantični ste i skloni flertu. Moguć je pad imuniteta.

 

Vodolija

 

Slobodni, potrudite se ove nedelje oko neke osobe do koje vam je stalo. Moguće je vraćanje bivše ljubavi, ali se ne opterećujte previše time. Razmislite šta je za vas dobro.

 

Ribe

 

Niko vam danas neće ništa zameriti ako se ne budete trudili. Uradite šta možete i pripremite se za narednu nedelju. Odličan je dan za šoping.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar