Ovan

 

Skloni ste uživanju. Nije vam lako da odradite sve kako ste zamislili. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu. 

 

Bik

 

Odlično vam sve ide. Potrudite se da date sve od sebe da budite otvoreni i da budete skloni saradnji sa drugima. Zadovoljni ste sobom i svim što ste postigli. 

 

Blizanci

 

Bilo bi dobro da se potrudite da ne budete previše emotivni. Budite vredni i završite sve obaveze koje imate danas. Nemate dovoljno energije za rad i potrebna vam je motivacija.

 

Rak

 

Možda će da vam bude malo teško da se povežete sa drugima. Zato bi bilo najbolje da se okružite samo sa bliskim osobama. Ne nervirajte se previše oko posla, nego dajte sve od sebe da realizujete svoje ideje sami. 

 

Lav

 

Trebalo bi da razmislite o štednji. Nije baš idealan dan za trošenje novca ni neku veću kupovinu. Potrudite se da ne zapostavljate privatni život zbog previše obaveza.

 

Devica

 

Možda neće da vam bude lako da se koncentrišete na detalje, jer ste potpuno rasejani. Maštoviti ste i imate dosta planova. Razmislite koji su vaši prioriteti.

 

Vaga

 

Balansirate između potreba na svakodnevnom nivou i razmišljanja o vašoj životnoj svrhi. Potrudite se da nađete svoj mir uz meditaciju, vežbanje ili šetnju. To može da vam prija.

 

Škorpija

 

Veoma ste kreativni. Bilo bi dobro da sve što možete da završite na vreme i da ne odlažete više obaveze. Pokušajte da se dogovorite sa drugima oko preraspodele zadataka.

 

Strelac

 

Vežbajte samodisciplinu. Nekad vam je baš teško da se fokusirate, ali dajte sve od sebe. Napravite promenu na poslu jer to može da bude prilično produktivno za vas.

 

Jarac

 

Ne oslanjajte se na staru slavu. Nije vam lako da ostvarite sve što ste zamislili, ali ipak poštujte rokove. Ne nervirajte se previše zbog komentara ili kritike drugih ljudi. Radite kako mislite da je najbolje.

 

Vodolija

 

Veoma ste emotivni i nije vam lako da dođete do dogovora sa partnerom. Pokušajte da se usredsredite na probleme koje odavno pokušavate da rešite. Ne trošite previše novca na šoping, budite u okviru svg budžeta.

 

Ribe

 

Ako planirate da se malo opustite i zabavite sa prijateljima ili da provedete lepo vreme sa porodicom, danas je idealan dan za to. Potrudite se da bolje organizujete obaveze da biste imali više vremena za privatan život. Uspećete da se dogovorite sa drugima oko svega. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar