Ovan

 

Imate dosta energije, ali ipak pazite da se danas ne premorite na poslu. Mislite više na sebe. Posvetite se privatnom životu.

 

 

Bik

 

Nervozni ste jer drugi vrše pritisak na vas. Ne morate se viđati sa ljudima koji vam ne odgovaraju, a postoji mogućnost i da ćete ući u konflikt sa nekim. Dajte sve od sebe da se fokusirate na privatni život.

 

 

Blizanci

 

Veoma ste komunikativni. Provedite više vremena sa prijateljima, jer će to da vam prija. Idite u šoping.

 

 

Rak

 

Budite uporni na poslu. Imajte strpljenja za druge ljude iako vas previše opterećuju svojim problemima. Nije vam lako da sve stignete jer nemate dovoljno motivacije.

 

 

Lav

 

Nestrpljivi ste. Imate potrebu da se takmičite sa saradnicima. Budite vredni i uporni i bićete uspešni na kraju dana.

 

 

Devica

 

Budite tajanstveni i otvoreni za neku novu poslovnu ponudu. Ne moraju svi da znaju koji su vaši planovi. Pomalo ste neodlučni što se tiče poslaganja prioriteta.

 

 

Vaga

 

Danas bi trebalo da pomognete drugima, da budete otvoreni za saradnju. Odličan ste prijatelj i uvek ste tu za druge ljude. Koristite svoju intuiciju da biste uvideli ko je osoba od poverenja u vašem okruženju.

 

 

Škorpija

 

Pomalo ste napeti. Budite distancirani od drugih ljudi da ne biste ušli u konflikt. Bolje je da se usmerite na sebe i na svoje obaveze.

 

 

Strelac

 

Veoma ste otvoreni za neke nove poslovne saradnje. Moguća su kraća putovanja. Optimistični ste I imate potrebu da proširite svoje znanje. Nova poznanstva u vezi sa poslom biće jako bitna.

 

 

Jarac

 

Veoma ste ambiciozni. Ništa vam ne pada teško da uradite. Pomalo vam je intenzivan ritam rada, ali znate da što više energije u posao uložite, pre ćete da dođete do željenog napretka.

 

 

Vodolija

 

Ne idealizujte partnera. Budite realni. Preosetljivi ste, ali ste i skloni zaljubljivanju. Neka zanimljiva prijatna osoba može baš da vam se dopadne.

 

 

Ribe

 

Razmislite o planu rada za danas. Napravite retrospektivu prethodnog perioda i vidite šta treba da se uradi da biste bili zadovoljni. Budite praktični i ne gubite vreme na obaveze koje nisu prioritetne.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar