Ovan

 

Veoma ste komunikativni i ambiciozni danas. Moguć je kraći put. Prijaće vam saradnja sa drugima. 

 

Bik

 

Moguć je povećan priliv novca. Bilo bi dobro da podelite obaveze na više delova. Ubrzajte se sa radom.

 

Blizanci

 

Osećate se sjajno. Ništa vam ne pada teško. Potrudite se da se posvetite više sebi, a ne morate stalno da pomažete drugima.

 

Rak

 

Završite započete obaveze. Možda vam sve ide sporije nego inače, ali dajte svoj maksimum. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

 

Lav

 

Družite se sa prijateljima. Nađite više vremena za drage ljude iako imate previše obaveza. Ideje koje imate duže vreme treba da probate da ostvarite.

 

Devica

 

Podelite obaveze sa drugim kolegama. Ne osećate se baš najbolje, pa treba da se bolje organizujete. Neka ženska osoba koja vam je bliska može da vam da dobar savet. 

 

Vaga

 

Imate povećanu potrebu da se usavršavate. Nije vam ništa teško. Pomalo ste rasejani, ali dajte sve od sebe da se usredsredite na posao.

 

Škorpija

 

Strastveni ste i skloni flertu. Imate višak energije i to je jako dobro za uspeh na poslu. Bavite se sportom, ako imate malo više vremena za to.

 

Strelac

 

Budite otvoreni u vezi sa vašim željama. Ne nervirajte se zbog toga što ne možete da dođete do dogovora sa partnerom, već dajte sve od sebe da budete što konkretniji. Slobodni, dvoumite se da li da sada uđete u neku vezu ili da to odložite.

 

Jarac

 

Imate potrebu da manje radite, ne možete da postignete sve što bi trebalo. Uradite šta možete da biste imali više slobodnog vremena. Brinite više o zdravlju. 

 

Vodolija

 

Romantični ste. Fokusirajte se na partnera, ako ste u vezi. Odličan je dan za ljubav i za razgovore o budućnosti.

 

Ribe

 

Pričljiviji ste nego inače. Lako dolazite do rezultata i ne morate previše da radite. Preosetljivi ste i ne prija vam kritika drugih ljudi.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar