Ovan 

 

Oraspoložite partnera i poradite na vašem odnosu. Aspekti podržavaju ljubav i flert. Veoma ste stabilni.

 

Bik

 

Ako idete na neki bitan događaj, onda se pripremite da sretnete nekog ko će da vas oraspoloži. Budite spremni na dosta druženja. Komunikativnost može da vam pomogne da uspete na poslu. 

 

Blizanci

 

Rasporedite obaveze na više delova, tako ćete sigurno sve da stignete na vreme. Budite posvećeni poslu da biste danas bili uspešniji. Vredni ste i lako ostvarujete rezultate.

 

Rak

 

Niste sigurni da i dalje želite da budete sa voljenom osobom. Nemate poverenja u partnera. Bilo bi dobro da preispitate sebe i da vidite da li želite da budete otvoreni za novu vezu.

 

Lav

 

Bićete vredniji što se tiče posla. Danas je odlično aspektovan dan za saradnju. Novi saradnici mogu da uvedu neke promene, na bolje. Bićete romantični i posvećeni. 

 

Devica

 

Moguće je da ćete shvatiti da postoji nešto između vas i osobe sa kojom treba da radite. Možda bi trebalo da se manje nervirate oko obaveza na poslu. Ako se organizujete bolje imaćete veći napredak.

 

Vaga

 

Bićete strastveni. Sve vam ide od ruke u vezi. Veoma ste komunikativni i možete da upoznate osobu koja će da vam se dopadne.

 

Škorpija

 

Teško će da vam bude da se prilagodite drugim ljudima na poslu. Nemate motivaciju. Najlakše bi Vam bilo da ostanete kod kuće, ali to nije preporuka. 

 

Strelac

 

Skloni ste uživanju. Komunikacija sa partnerom je odlična.  Popričajte sa njim o planovima koje imate.

 

Jarac

 

Osoba koja Vam odgovara vam je jako blizu vas, samo je bitno da se osvrnete oko sebe. Budite posvećeni partneru. Sve vam je sjajno na poslu i odnos sa kolegama je savršen. Veoma ste zadovoljni. 

 

Vodolija

 

Očekujte od bliskih ljudi da vam pomognu. Bliska osoba vam je veoma dobra podrška u svemu. Treba da cenite tuđu pomoć i da danas budete zahvalni drugima. 

 

Ribe

 

Možda ste neodlučni po pitanju veze u koju ste skoro uplovili. Niste sigurni šta želite od voljene osobe. Neodlučni ste da li da ostanete u tom odnosu. Slobodni, ne želite da menjate svoj status, radije biste se družili sa prijateljima. 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar