Ovan

 

Veoma ste komunikativni. Nađite kompromis sa kolegama. Razmislite šta biste mogli da promenite što se tiče posla da biste napredovali.

 

Bik

 

Voljena osoba može da vas podrži u svemu što radite. Pre vremena ćete da stignete da uradite sve što ste isplanirali. Moguć je napredak na poslu i veći priliv novca.

 

Blizanci

 

Postoji mogućnost za saradnju sa drugim osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Pazite na rokove. Bitno je da danas budete odgovorni iako imate neke privatne probleme.

 

Rak

 

Budite otvoreni prema kolegama što se tiče saradnje. Moguća su neka odlaganja što se tiče saradnika, ali ne treba previše da se nervirate oko svega. 

 

Lav

 

Razmislite o prijateljima i kako da postavite granice da vas niko ne remeti. Imate dosta ideja. Budite uporni da biste ostvarili sve planove. 

 

Devica

 

Imate dosta posla. Nije vam lako da se usredsredite na detalje. Postavite temelj za neke nove projekte. 

 

Vaga

 

Moguć je kraći put. Izvesna su nova poznanstva. Ako ste zauzeti, pokušajte da izbegnete svaki problem sa partnerom.

 

Škopija

 

Nezavršeni poslovi mogu da vas prilično uspore. Imate višak energije i spremni ste da sve završite na vreme. Potrudite se da kupite samo stvari koje su vam potrebne.

 

Strelac

 

Potrebno je da se potrudite da budete brži što se tiče obaveza. Ne zapostavljajte svoje prioritete. Organizujte se bolje.

 

Jarac

 

Ne obraćajte previše pažnje na reči drugih, nego na dela. Možda nije baš sve tako kako izgleda. Budite otvoreni za dodatni ili novi posao.

 

Vodolija

 

Romantičniji ste nego inače. Imate potrebu da pokažete partneru svoju ljubav. Moguća su nova poznanstva preko prijatelja.

 

Ribe

 

Veoma ste konstruktivni na poslu. Drugi ne moraju da se slažu sa svim što kažete jer imate suprotne stavove, ali budite tolerantni. Preosetljivi ste, pa nije dobar dan za neke nove poslovne izazove.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar