Ovan

 

Danas niste baš dobro raspoloženi. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Pokušajte da date maksimum u okviru svojih mogućnosti. 

 

Bik

 

Danas je odličan dan za druženje sa prijateljima. Pokušajte da se rasteretite. Ne dozvolite sebi da se nervirate oko sitnica.

 

Blizanci

 

Imate dosta posla i treba da se bolje organizujete. Nije vam lako da sve postignete, a preuzeli ste previše obaveza na sebe. Potrudite se da ne ostavljate sve obaveze za poslednji čas.

 

Rak

 

Pomalo ste rasejani. Imate potrebu da idete na kraći put ili da se makar rasteretite. Bavite se sportom ako imate više vremena.

 

Lav

 

Danas je dan za štednju. Izbegavajte preterano trošenje novca. Nije vam lako da sve privedete kraju, ali pokušajte da se malo više pokrenete.

 

Devica

 

Skloni ste kompromisu i saradnji sa drugima. Moguć je početak nekog novog projekta. Jednostavno vam je da dođete do rezultata i ništa vam ne pada teško.

 

Vaga

 

Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Pokušajte da se manje nervirate oko posla i fokusirajte na svoje zdravlje. Nije vam lako da donesete važne odluke o promenama.

 

Škorpija

 

Romantičniji ste nego inače. Ako ste u vezi, pokažite partneru svoja osećanja. Razmislite kojim hobijem ili sportom biste mogli da se bavite, ako već to ne radite. Ako ste fizički aktivni, ne zapostavljajte svoje zabavne aktivnosti.

 

Strelac

 

Nije vam lako da dođete do rešenja problema. Zbunjeni ste i niste sigurni čemu da se posvetite. Dajte sve od sebe da provedete više vremena sa porodicom ili bliskim ljudima.

 

Jarac

 

Teško vam je da se fokusirate na rad. Potrudite se da date sve od sebe da ugodite sebi. Bitno je da ste ipak pozitivni, da se dobro osećate i da ste komunikativni. To će da vam bude od koristi.

 

Vodolija

 

Priliv novca je siguran. Veoma ste zadovoljni kako se sve odvija na radnom mestu. Kupite sebi nešto što odavno želite. Ne brzajte sa bitnim odlukama u vezi sa poslom.

 

Ribe

 

Preosetljivi ste na kritiku. Sve vam smeta. Ipak, pokušajte da ne unosite previše emocija u rad da ne bi došlo do većih problema. Budite racionalniji.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar