Ovan

 

Manje zabušavajte, više radite. Danas bi trebalo da se organizujete bolje za posao. Moguć kraći put.

 

 

Bik

 

Moguć priliv novca. Prilično ste zadovoljni poslom. Priuštite sebi sitna zadovoljstva i kupite sebi nešto što odavno planirate.

 

 

Blizanci

 

Dobro se osećate. Željni ste druženja i priče. Nađite vremena za prijatelje, ne zapostavljajte ih zbog previše drugih obaveza.

 

 

Rak

 

Napeti ste jer ne možete da postignete sve što ste isplanirali. Potrudite se da se ne opterećujete obavezama. Odmorite se više.

 

 

Lav

 

Danas je dan za druženje i neke manje važne aktivnosti. Udovoljite sebi i voljenoj osobi. Ako ste slobodni, provedite više vremena kod kuće.

 

 

Devica

 

Imate dosta posla. Mogli biste da napravite plan rada. Pomalo ste napeti jer niste baš orni za rad. Moguća je glavobolja.

 

 

Vaga

 

Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko drugih, gledajte malo više sebe. Moguć je kraći put. Igrajte malo više igre na sreću.

 

 

Škorpija

 

Napeti ste. Svi vas dodatno opterećuju svojim problemima. Mogući su povećani troškovi.

 

 

Strelac

 

Posvetite pažnju partneru. Komunikativni ste i dobro se osećate. Manje pričajte drugima o svojim problemima

 

 

Jarac

 

Imate dosta posla, pa bi trebalo da se dobro organizujete. To će da bude od pomoći. Moguća je glavobolja.

 

 

Vodolija

 

Danas vam se ne radi previše. Dan je kao stvoren za hobi ili sport. Potrudite se da uradite sve što možete da vam ne ostaje previše obaveza za drugi dan.

 

 

Ribe

 

Proverite sva dokumenta, pazite gde ih ostavljate. Budite oprezni što se tiče poslovnih saradnji. Ne obećavajte više nego što možete da uradite.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar