Ovan

 

Veoma ste vredni. Nije vam teško da se fokusirate na neke bitne stvari, veoma ste ambiciozni danas. Brinite više o svom zdravlju.

 

Bik

 

Pazite šta potpisujete. Moguć je dogovor sa partnerom o svemu što vas opterećuje. Nije vam lako da nađete neku osobu koja će da vam se dopadne.

 

Blizanci

 

Nije vam lako da uradite sve što se traži od vas. Veoma ste fokusirani, ali vam sve ide sporije nego inače. Bavite se hobijem i posvetite se malo više porodici.

 

Rak

 

Sredite dokumentaciju. Ako niste platili sve račune na vreme sada je vreme za to. Ne opterećujte se previše time šta vam drugi ljudi kažu. 

 

Lav

 

Vodite više računa o ishrani. Ne treba da se nervirate previše zbog novca nego uradite sve što možete da budete efikasniji. Bićete uspešniji.

 

Devica

 

Napeti ste. Nije vam do posla, ali bi vam možda bilo značajno da se fokusirate na detalje i da ne mislite o privatnim problemima. Moguća glavobolja.

 

Vaga 

 

Nemate dovoljno motivacije za sve što vas danas čeka. Ukoliko se ne osećate dobro ne dozvolite da vas to sabotira. Budite uporni.

 

Škorpija

 

Potrudite se da se družite sa drugima više. Prijaće vam. Mogu da vam budu drugi od pomoći. 

 

Strelac

 

Ne možete da podnesete veliki pritisak. Obratite pažnju na sitnice na poslu. Poverite se kolegama, pokušajte da svoje ideje realizujete.

 

Jarac

 

Dobro ste raspoloženi. Nije vam teško da odradite obaveze. Bavite se sportom ili provedite vreme u prirodi.

 

Vodolija

 

Pazite na detalje na poslu, budite odgovorniji. Nije dobar dan za ulaganja. Budite štedljiviji danas.

 

Ribe

 

Nije vam lako da završite sve, ali vam je od pomoći partner. Moguć je neki poslovni dogovor sa ženskom osobom. Budite brzi da ne biste propustili dobru priliku za napredak.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar