Ovan

 

Imate želju za uživanjem sa partnerom. Ako ste slobodni, može da dođe do novog poznanstva. Biće vam lako da postignete sve što ste planirali.

 

Bik

 

Danas ćete imati dosta sreće što se tiče ljubavi. Skloni ste flertu. Moguć je priliv novca, danas možete da očekujete uspeh na poslu.

 

Blizanci

 

Odlično ste raspoloženi i skloni uživanju. Pokušajte da se posavetujete sa prijateljima oko planova koje imate. Usporeniji ste nego obično.

 

Rak

 

Sve vam ide kako ste zamislili.  Možete da budete mirni i zadovoljni. Pokušajte da se ubrzate na poslu. 

 

Lav

 

Nemate potrebu da menjate danas ništa na poslu. Usmereni ste na obaveze koje imate. Nemate vremena za privatni život, ali ne zapostavljajte voljenu osobu.

 

Devica

 

Staloženi ste i sve vam ide od ruke. Ne dozvolite drugima da vas iskorišćavaju. Ne jedite jaku hranu, mogući su problemi sa varenjem.

 

Vaga

 

Veoma ste iscrpljeni danas, ali popodne ćete da se osećate mnogo bolje. Pod stresom ste zbog previše obaveza. Štednja je ključna za današnji dan.

 

Škorpija

 

Posvetite više vremena privatnom životu, a ne preterujte sa poslom. Zabrinuti ste za svoje finansije. Ono što je danas bitno je da ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne.

 

Strelac

 

Pokušajte da pazite kako trošite novac. Odmarajte više. Moguć je pad pritiska.

 

Jarac

 

Nemojte toliko da se brinete šta će partner da vam zameri što se tiče posla, nego budite otvoreni i držite se svojih stavova. Družite se više sa prijateljima. Preko interneta možete upoznati neki zanimljivu osobu.

 

Vodolija

 

Neka osoba koja je iz vašeg okruženja može da vam se dopadne. Budite agilni i brzi na poslu. Bitno je da se držite plana rada. Odredite svoje prioritete.

 

Ribe

 

Budite otvoreni prema partneru i recite šta vam smeta. Posao vam je na prvom mestu. Ne želite ništa da menjate, a to je dobro jer nisu dobri aspekti za promene. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar