Ovan

 

Potrudite se da se usredsredite na svoje potrebe. Nemate dovoljno energije. Budite posvećeni završavanju obaveza.

 

Bik

 

Družite se više sa prijateljima. Potrudite se da realizujete svoje ideje. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

 

Blizanci

 

Dajte sve od sebe da na poslu rešite sve nesporazume. Nemate dovoljno energije za rad. Odredite prioritete.

 

Rak

 

Romantični ste i strastveni. Posvetite se partneru. Danas je dan idealan za ljubav. 

 

Lav

 

Odlično se osećate danas. Možete da idete u šoping. Kupite sebi nešto što ste odavno planirali. Ipak, budite odgovorni i prvo platite račune.

 

Devica

 

Skloni ste kompromisu. Lako dolazite do dogovora sa kolegama. Ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza.

 

Vaga

 

Imate dosta posla. Pokušajte da odredite prioritete. Brinite malo više o svom zdravlju, nemojte da se preforsirate.

 

Škorpija

 

Danas je moguće neko novo poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Ako ste u vezi, razmislite kako možete da poboljšate odnos sa partnerom, smisliti neku novu aktivnost ili mu priredite iznenađenje. Bavite se sportom ako imate vremena.

 

Strelac

 

Niste dobro raspoloženi. Pokušajte da date sve od sebe da se fokusirate na obaveze koje imate. Porodica treba da vam bude na prvom mestu.

 

Jarac

 

Komunikativni ste. Moguć je kraći put, ne propuštajte priliku za to.  Neka mlađa osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.

 

Vodolija

 

Priliv novca je očekivan. Pokušajte da sve uradite savršeno na radnom mestu. Ne otaljavajte obaveze, nego budite detaljni.

 

Ribe

 

Preosetljivi ste. Nije vam lako da odradite sve obaveze koje od vas zahtevaju. Moguća glavobolja ili problem sa pritiskom, pa pokušajte da više odmarate popodne.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar