Ovan

 

Postavite nova pravila na poslu, iako vam to ne ide baš lako. Potreban vam je napor i dobra koncentracija. Pokušajte da se dogovorite sa saradnicima o novim planovima.

 

 

Bik

 

Budite praktični na poslu i pokušajte da se dogovorite oko svega sa drugim ljudima. Ne dozvolite da vas opterećuju komentari drugih ljudi. Budite efikasni da biste sve stigli u zadatom roku.

 

 

Blizanci

 

Veoma vam je bitno da imate poverenje u kolege. Fokusirajte se iako niste orni za rad. Budite oprezni sa trošenjem.

 

 

Rak

 

Drugi očekuju da sve uradite savršeno. Imate dovoljno energije da pokažete svoj potencijal. Napravite plan rada i ne odstupajte od njega.

 

 

Lav

 

Veoma ste zahtevni. Niko vas neće ometati i možete da radite na miru. Pokušajte da postavite prioritete iako ste pomalo rasejani.

 

 

Devica

 

Prilagodite se drugima. Imate nagomilane obaveze i to vas opterećuje. Moguć je povećan pritisak, ali ne možete da uradite sve savršeno na poslu. Partner može da bude tu uvek za vas, a ako ste slobodni, skloni ste flertu.

 

 

Vaga

 

Preuzmite rizik na poslu. Ne morate uvek da idete samo na sigurno. Moguća je nervoza zbog dosta zadataka. Danas biste mogli da budete fizički aktivniji.

 

 

Škorpija

 

Niste skloni dogovoru. To može prilično da utiče na vaše finansije. Prihvatili ste previše obaveza, a veoma ste napeti jer ne možete sve sami da postignete.

 

 

Strelac

 

Ukažite kolegama na stavove u vezi sa poslovanjem. Prihvatili ste dosta obaveza koje počinju da vas opterećuju. Bitno je da budete komunikativni i skloni saradnji da bi vas drugi više cenili.

 

 

Jarac

 

Neophodno je da ostvarite ciljeve na poslu koje stalno odlažete. Ubrzajte se sa odrađivanjem obaveza. Priliv novca biće povećan.

 

 

Vodolija

 

Moguća je stagnacija. Ne dozvolite da vas to obeshrabri. Bliski ljudi mogu da vam budu velika podrška na radnom mestu.

 

 

Ribe

 

Zatražite pomoć bliske osobe u vezi sa problemima koji vas opterećuju. Završite obaveze koje stalno odlažete. Neraspoloženi ste, ali će to da se promeni popodne i imaćete više energije.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar