Ovan

 

Neke vesti koje budete dobili u vezi sa poslom mogu da vas opterete. Ne dozvolite da vas poremete drugi. Držite se plana rada i budite uporni.

 

Bik

 

Možete da budete odlično raspoloženi danas. Ne dozvolite da vas drugi remete. Neophodna vam je motivacija od strane drugih da biste mogli da nastavite sa poslom.

 

Blizanci

 

Želite da napravite promene. Nije vam lako da uradite sve što ste zamislili, ali uložite malo više energije. Završite započete obaveze.

 

Rak

 

Danas budite kreativni. Imate dosta ideja. Prijatelji mogu da vam budu od pomoći da uspete da ostvarite sve što ste zamislili.

 

Lav

 

Sredite radni prostor. Platite sve račune na vreme. Budite odgovorniji što se tiče rokova.

 

Devica

 

Lako dolazite do rešenja svakog problema na poslu. Potrudite se da se fokusirate na rad. Popodne možete da budete pomalo rasejani.

 

Vaga

 

Budite proaktivni. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera jer imate previše obaveza.

 

 
Škorpija

 

Vreme je da završite neke poslove koje ste započeli. Ne očekujte previše od drugih. Nije vam lako da dođete brzo do rešenja, ali budite uporni. 

 

Strelac

 

Veoma ste posvećeni svemu što radite. Saradnici će lako da se dogovore sa vama oko bilo čega. Budite stabilni, ne uvodite novine.

 

Jarac

 

Odlično se osećate. Ništa ne može da vas izbaci iz takta jer ste veoma stabilni. Potrudite se da se fokusirate na ljubav, na privatni život.

 

 

Vodolija

 

Ne nervirajte se ako sve ne ide po planu. Neka osoba može da vam da neke površne informacije koje mogu da vas zbune više nego što će da vam pomognu. Pratite svoj osećaj u vezi sa poslom.

 

Ribe

 

Sjajno se osećate. Pričljiviji ste nego inače. Budite uporni, ne odustajte od svega što ste planirali zbog manjih prepreka.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar