Ovan

 

Odlično se osećate. Imate višak energije. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste isplanirali. Dajte svoj maksimum na poslu.

 

Bik

 

Otvoreni ste za poslovnu priliku. Neka mlađa osoba može da bude od pomoći. Izbegavajte preforsiranje.

 

Blizanci

 

Nije vam lako da odradite sve što bi trebalo. Imaćete pomoć prijatelja i saradnika. Ne pravite sebi pritisak jer to može da dosta utiče na zdravlje. 

 

Rak

 

Imate previše posla. Ne nervirajte se oko svega nego se potrudite da budete otvoreniji za saradnju. Moguć je pritisak zbog posla. 

 

Lav

 

Nije vam lako da odradite sve stvari koje želite. Potrudite se da budete brzi i odgovorni. Ne nervirajte se previše oko obaveza nego pokušajte da se bolje organizujete.

 

Devica

 

Veoma ste strastveni. Skloni ste flertu. Provedite više vremena sa voljenom osobom, ako ste u vezi. Ne opterećujte se previše poslom. 

 

Vaga

 

Pravite kompromis. Ne opterećujte se svime šta drugi ljudi kažu. Oko svega možete da se dogovorite sa partnerom. Slobodni, moguća su nova poznanstva.

 

Škorpija

 

Vredni ste i ništa vam ne pada teško. Neka osoba sa kojom dugo sarađujete može da vam bude od velike pomoći. Budite uporni iako ćete da imate dosta prepreka.

 

Strelac

 

Energični ste. Nemate motivaciju i najajradije biste sve odložili. Fokusirajte se na nove okolnosti koje se događaju da biste iskoristili aspekte za napredak.

 

Jarac

 

Uporniji ste nego inače na poslu. Sve što započnete ide vam ide od ruke. Provedite vreme sa porodicom, makar popodne. 

 

Vodolija

 

Veoma ste komunikativni. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje  odlažete. Moguć je kraći put.

 

Ribe

 

Priliv novca je očekivan. Svi će da vam izađu u susret na poslu. Budite ambiciozni i to će da vam pomogne na poslu da napredujete.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar