Ovan

 

Imate dosta posla i veoma ste vredni. Dajte sve od sebe da završite sve na vreme. Budite uporni danas.

 

 

Bik

 

Kreativni ste i ništa vam ne pada teško. Potrudite se da uložite više vremena u rad. Budite prijatni prema partneru. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

 

 

Blizanci

 

Prijatni ste prema saradnicima i drugi žele da sarađuju sa vama. Sve vam ide od ruke. Završite započete obaveze.

 

 

Rak

 

Provodite dosta vremena sa porodicom i to vam baš odgovara. Organizujte se bolje. Potrudite se da budete otvoreni za neki dodatni ili novi posao.

 

 

Lav

 

Neka osoba sa kojom ste već sarađivali može ponovo da bude veoma dobar izbor. Potrudite se da se usredsredite na posao. Pazite na detalje.

 

 

Devica

 

Provedite više vremena sa bliskim ljudima. Dajte sve od sebe da se bolje organizujete. Budite odgovorni na poslu.

 

 

Vaga

 

Komunikativni ste. Odlično se osećate danas. Moguć je kraći put.

 

 

Škorpija

 

Moguć je priliv novca. Budite vredni i ambiciozni. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

 

 

Strelac

 

Odlično ste raspoloženi i spremni ste za druženje. Dajte svoj maksimum na poslu. Neka muška osoba može da vam da dobar savet.

 

 

Jarac

 

Završite započete poslove. Ne dozvolite drugima da vas sabotiraju i ometaju. Budite spremni za akciju i brzo odradite obaveze.

 

 

Vodolija

 

Neka bliska osoba može da da dobar savet u vezi sa problemima koji vas muče. Budite otvoreni prema prijateljima. Ubrzajte se sa poslom.

 

 

Ribe

 

Napeti ste zbog nemogućnosti napredovanja. Nije vam lako da sve postignete. Isključite emocije i nećete imati veći problem u saradnji sa drugima.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar