Ovan 

 

Veoma ste energični. Brzo donosite odluke. Budite konkretni i otvoreni prema saradnicima što se tiče vaših planova da biste se uklopili sa njima.

 

Bik

 

Završite započete obaveze. Nije vam lako da dođete do rešenja problema. Bitno je da ne ostavljate ništa za neki drugi dan.

 

Blizanci

 

Družite se više. Posvetite se poslu i dajte sve od sebe da dođete do dobrih rezultata. Završite sve što ste započeli. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan.

 

Rak

 

Imate dosta posla. Budite otvoreni za neku novu saradnju. Neka mlađa ženska osoba može da bude od pomoći. 

 

Lav

 

Previše planirate, a premalo imate vremena. Izdvojite više vremena za neki kraći put. Nije vam lako da odradite sve što ste isplanirali. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da odradite.

 

Devica

 

Imate povećane troškove. Štednja je obavezna. Nije vam lako da se usredsredite na obaveze.

 

Vaga

 

Dajte sve od sebe da napravite kompromis sa partnerom. Otvoreni ste za saradnju sa drugima. Skloni ste zaljubljivanju. 

 

Škorpija

 

Dosta obaveza može da vas optereti. Niste zadovoljni situacijom na poslu. Pod stresom ste jer sve nije kako ste zamislili. 

 

Strelac

 

Kreativni ste. Potrudite se da budete otvoreni za neke nove poslovne ponude. Ako ste slobodni, postoji mogućnost za neki novi početak veze. 

 

Jarac

 

Komunikativni ste. Jasno vam je šta treba da uradite da biste došli do ostvarenja ciljeva. Budite otvoreni za nove poslovne prilike, iako danas niste baš raspoloženi.

 

Vodolija

 

Jako brzo postižete dogovor sa kolegama. Moguć je kraći put. Pitajte neku osobu sa kojom ste jako dugo sarađivali odlično da ponovo započnete neki posao. 

 

Ribe

 

Sva vrata su vam otvorena. Poslovne prilike samo nadolaze. Budite vredni i ugrabite svoju priliku za uspeh.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar