Ovan

 

Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Slobodni, moguće je novo poznanstvo. Završite obaveze koje ste započeli ranije.

 

 

Bik

 

Osoba koja vam se sviđa može da vas iznenadi. Odličan je dan da ga provedete sa bliskim ljudima. Priliv novca je odličan, bićete zadovoljni. 

 

 

Blizanci

 

Završite sve obaveze na vreme. Ne odustajte od svojih planova, nego se potrudite da se usredsredite na posao. Potrudite se da ne otaljavate posao, nego budite temeljni.

 

 

Rak

 

Osoba koja vam se sviđa nije otvorena i niste sigurni šta oseća prema vama. Ako ste zauzeti, budite spremni na promene da vam ne bi postalo dosadno. Neki planovi mogu da iskrsnu pa to može da vas poremeti u ostvarivanju dnevnog plana.

 

 

Lav

 

Preko kolege sa posla možete da upoznate zanimljivu osobu. Zauzeti, ne zapostavljajte porodicu i partnera zbog obaveza. Budite prijatni prema drugima da biste lakše došli do dobrih rezultata.

 

 

Devica

 

Odličan je dan za kraći put. Neka osoba koja vam se dopada vas je oduševila postupcima i postoji mogućnost za nešto više od prijateljstva. Moguće su rasprave sa voljenom osobom.

 

 

Vaga

 

Moguć je stres zbog novca i povećani troškovi. Imajte strpljenja za druge ljude. Budite vredni i odgovorni.

 

 

Škorpija

 

Potrudite se da ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi. Slobodni, veoma ste strastveni i moguće je novo poznanstvo sa osobom koja vam baš odgovara. 

 

 

Strelac

 

Pod stresom ste zbog posla. Toliko toga treba da uradite, a nemate dovoljno vremena. Pitajte druge ljude za pomoć, izaći će vam u susret.

 

 

Jarac

 

Malo vremena provodite sa partnerom i to vas baš muči. Pokušajte nešto da promenite. Slobodni, neka osoba koju znate jako kratko može da vas oduševi. Budite strpljivi sa članovima porodice, ne raspravljajte se previše oko novca.

 

 

Vodolija

 

Zauzeti, ne osećate se baš dobro što se tiče ljubavi. Potrebno vam je više pažnje i ljubavi. Slobodni, moguć je početak neke nove ljubavi. Skloni ste zaljubljivanju.

 

 

Ribe

 

Niste sigurni u partnerova osećanja. Budite strpljiviji. Slobodni, ne opterećujte se previše poslom nego nađite više vremena za neku osobu koja vam se dopada.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar