Ovan

 

Skloni ste uživanju. Komunikacija sa partnerom je odlična. Možete da popričate o planovima za budućnost da biste znali u kom smeru ide odnos.

 

Bik

 

Imate potrebu da ostanete kod kuće. Ako želite da upoznate nekog novog, možete možda preko bliskih prijatelja. Osoba koja vam odgovara može da bude jako slična vama.

 

Blizanci

 

Očekujte od drugih da Vam pomognu. Porodica vam je velika podrška. Razmislite da li možete na neki kraći put ili da se možda posvetite usavršavanju.

 

Rak

 

Možda se danas malo neodlučni po pitanju veze u kojoj se nalazite. Niste sigurni šta želite. Slobodni, skloni ste flertu. Danas ste veoma površni u odnosima sa drugima.

 

Lav

 

Niste sigurni u svoje mogućnosti. Pomoć neke ženske osobe možete da očekujete do kraja dana. Moguć problem sa imunitetom, pa bi trebalo zdravije da se hranite.

 

Devica

 

Veoma ste napeti, ali nemojte da mislite na sebe toliko. Poklonite malo više pažnje voljenoj osobi i porodici. Slobodni, strastveni ste. 

 

Vaga

 

Imate previše obaveza i ne znate odakle da krenete. Danas nije dobar dan za promene. Izbegavajte rasprave sa drugima da ne bi došlo do još većih problema na radnom mestu.

 

Škorpija

 

Nemojte da pravite scene partneru danas. Nije dobar dan za rasprave jer može da dođe do prekida odnosa. Napeti ste i tako će da bude do kraja dana.

 

Strelac

 

Niste sigurni šta treba tačno da uradite da biste napredovali.  Pitajte saradnika ili nadređenog za savet. Veoma ste komunikativni, ali bi trebalo da budete diskretni, iako vam to pada teško.

 

Jarac

 

Danas se posvetite partneru. Budite otvoreniji povodom osećanja koja imate. Nisu svi iskreni prema vama, pa ne ulazite u neku vezu danas.

 

Vodolija

 

Danas je dobar dan za neke nove početke, ali sve treba da isplanirate mnogo bolje nego inače.  Ne uključujte emocije u posao. 

 

Ribe

 

Imate potrebu za novim kontaktima na radnom mestu, jer će nove ideje da budu prilično konstruktivne. Dajte sve od sebe da budete otvoreni za saradnju. Popodne nećete da imate previše energije, ali izdvojite neko vreme za sebe.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar