Ovan
 

Želite da budete samostalniji na poslu. Posvećeni ste poslu previše, pa pazite da ne zapostavite partnera. Slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.
 

 

Bik

 

Vreme je za završavanje obaveza. Bilo bi dobro da uvedete nove navike koje će da doprinesu boljem poslovanju. Romantični ste i skloni flertu.
 

 

Blizanci
 

Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko sitnica koje nisu toliko važne. Budite otvoreni za saradnju sa drugima. Imate dosta ideja koje mogu da budu ostvarive i realizovane.
 

 

Rak
 

Spremni ste da donesete bitnu odluku u vezi sa ljubavnim životom. Potrebne su vam promene, jer imate utisak da je vaš odnos sa partnerom u kolotečini. Priredite mu neko iznenađenje. Ne ulazite brzo u neku vezu ako ste slobodni.
 

 

Lav
 

Veoma ste vredni. Sve vam ide od ruke. Moguć je priliv novca. Danas ste veoma kreativni.
 

 

Devica
 

Budite praktični što se tiče rešavanja problema na poslu. Postavite prioritete. Ne budite u zabludi da možete da postignete više nego što realno možete. Budite realni.
 

 

Vaga
 

Izbegavajte površne odnose. Bolje je da budete strpljiviji. Završite obaveze na vreme da biste na kraju dana bili zadovoljni. Ne kasnite sa rokovima.

 

 

Škorpija

 

Previše brzate sa odlukama. Pitajte prijatelje ili saradnike za savet u vezi sa poslom. Izdvojite više vremena za drage ljude, ne preterujte sa poslom.
 

 

Strelac
 

Pazite na detalje. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što stvarno možete da uradite. Previše ste ambiciozni, pa napravite plan koga ćete da se držite da biste ostvarili sve što želite. 
 

 

Jarac
 

Iznenadite partnera nekim poklonom. Imate želju da putujete, ali razmislite o prioritetima. Možete da upoznate zanimljivu osobu preko posla.
 

 

Vodolija
 

Ako se budete potrudili više na poslu danas, to mogu da uvide svi oko vas. Očekujte napredak. Radite nešto što vam prija posle radnog vremena, da ne biste bili napeti.
 

 

Ribe
 

Imajte razumevanja za partnera, ako ste zauzeti. Izdvojite malo više vremena za sebe. Ako ste slobodni, preko posla ili neke saradnje moguće je zanimljivo poznanstvo sa energičnom osobom.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar