Ovan 

Provedite više vremena sa partnerom, ali ne zapostavljajte prijatelje. Bitno  je da sve izbalansirate. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Ako ste budete potrudili malo više na poslu danas, to će uvideti kolege i nadređeni. 

Bik

Mesec u Vodoliji Vam donosi nervozu, pa može uticati na odnos sa voljenom osobom. Nemojte reći baš sve što Vam je na umu danas. Još uvek je Merkur retrogradan, pa neke stvari mogu biti drugačije protumačene nego što treba.

Blizanci

Romantični ste. Ne vraćajte se na neke 'stare' ljubavne priče. Ako postoji šansa za promenu poslu, treba da je ugrabite. Nemojte previše čekati da se nešto desi samo od sebe.

 

Rak

Možete potražiti pomoć od partnera u vezi sa  nekim bitnim odlukama, ako ne možete sve sami da uradite. Potrebna Vam je motivacija i podrška. Vodite računa o zdravlju. Hranite se malo bolje, ne jedite brzu hranu.

Lav

Budite otvoreni prema osobi koja Vam se dopada.Danas, sa Mesecom u Vodoliji u Vašem polju veza i odnosa,  jeste vreme za novu ljubav.  Poštujte rokove koji su Vam zadati, a drugi će Vam izaći u susret i pomoći u ostvarenju ideja.

Devica

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Jako ste napeti danas, ali i strastveni. Mesec je u Vodoliji i budi strasti u Vama. Slobodni, previše ste posvećeni poslu i zapostavljate  privatni život. Imate dosta obaveza danas. Organizujte se bolje, da ne biste bilo pod stresom.

Vaga

Preko kolege možete upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste flertu. Izlazite i zabavljajte se malo više.  Bitno je da radite sa osobama koje Vam odgovaraju i sa kojima imate odličnu komunikaciju.

 

Škorpija

Na nekom putovanju je moguća avantura ili flert. Ako ostanete kod kuće bićete napeti i nervozni. Moguć kraći poslovni  put. Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku da povežete posao i zadovoljstvo, ako Vam se pruži ta prilika.

Strelac

Pozovite prijatelje na druženje, pa će Vam prijati društvo, a u isto vreme neće Vam biti dosadno. Konačno je Saturn napustio Vaš znak, pa možete da odahnete i poradite na odnosu sa partnerom. Danas je dobar dan za promene na poslu. 

 Jarac

Udovoljite partneru. Ako ste oboje nervozni, nemojte danas započinjati neke rasprave.  Mesec u polju ljubavi donosi stres.Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o drugima, zaboravljate da odradite svoje obaveze.

 Vodolija

Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi, postavite se kao prijatelj ako je ona u problemu. Spremni ste za nove obaveze na poslu. Pošto imate višak energije i nervozni  ste, gledajte da uposlite svoj um.

 

Ribe

Nemojte kriti neke stvari od partnera koje su jako bitne. To može pogoršati Vaš odnos. Niste raspoloženi  za rad, ali odredite ono što je bitno i odradite sve na vreme. Budite odgovorniji na poslu. 

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Dodaj komentar