Ovan

 

Ne zapostavljajte društveni život ako ste u vezi. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja, ako ste slobodni. Imate višak energije i odlično ste raspoloženi.
 

 

Bik

 

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni kako ste uradili sve obaveze. Budite detaljniji, iako nemate baš motivaciju. Neka bliska osoba može da vam da dobre savete u vezi sa radom.
 

 

Blizanci

 

Popričajte sa partnerom o svemu što vas opterećuje ovih dana. Ako ste slobodni, preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu.
 

 

Rak

 

Imate previše planova, a premalo vremena. Organizujte se bolje na poslu. Moguć je priliv novca, bićete zadovoljni.
 

 

Lav

 

Partner ima osećaj kao da ga ignorišete. Potrudite se da mu poklonite više pažnje. Slobodni, na nekom kraćem putu možete da upoznate zanimljivu osobu. Strastveni ste.
 

 

Devica

 

Danas nemojte da se premorite na poslu. Nemate dovoljno energije za rad. Razmislite o nekom usavršavanju, vreme je da to ne odlažete.
 

 

Vaga

 

Danas se osećate odlično. Provedite više vremena van kuće ili sa prijateljima. Stavite svoje ideje na papir, ne nervirajte se zbog svega. Dajte sve od sebe da se ubrzate sa obavezama.
 

 

Škorpija

 

Ako ste u vezi, strasti će biti važne. Ne budite previše naporni i ljubomorni. Slobodni, skloni ste novim poznanstvima, komunikaciji i flertu.
 

 

Strelac

 

Dajte sve od sebe da uradite sve na poslu kako treba, ali mogući su problemi na poslu i nesuglasice sa kolegama. Budite tolerantni. Potrudite se da posle posla nađete vreme za odmor.
 

 

Jarac

 

Pod stresom ste zbog previše posla. Imate utisak da niko ne ceni vaš trud, zato odredite prioritete danas. Nađite način da smanjite stres u životu.
 

 

Vodolija

 

Zadovoljni ste kako se odvija situacija što se tiče ljubavnog života. Veoma ste romantični. Skloni ste saradnji. Lako dolazite do uspeha.
 

 

Ribe

 

Sporiji ste danas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto zaboravili da uradite. Neka ženska osoba može da vam pomogne na poslu.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar