Ovan

 

Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom, pa će se to dobro odraziti na vaš odnos. Budite uporni i ne odustajte od neke osobe koja vam se dopada duže vreme. Provedite više vremena u prirodi ili se bavite sportom.

 

Bik

 

Moguće je poznanstvo sa osobom koja je jako slična vama. Ne donosite jako brzo zaključke nego joj dajte šansu. Veoma ste vredni danas i dajete sve od sebe da odradite sve kako treba.

 

Blizanci

 

Nemate dovoljno volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su vam nove ideje i novi projekti. Ne zapostavljajte bliske ljude zbog previše posla. Organizujte se bolje.

 

Rak

 

Dajte sve od sebe da ostavite dobar utisak na poslu. Postoji mogućnost za napredovanje, a neka ženska osoba može da vam da dobar savet. Preosetljivi ste, ali zato ne primajte kritiku previše lično.

 

Lav

 

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Ako ste u vezi, imate potrebu da se posvetite voljenoj osobi. Pomalo ste rasejani i to može da utiče na posao.

 

Devica

 

Možda ćete da budete napeti, ali dajte svoj maksimum na poslu. Fokusirajte se i sigurno ćete da imate dobre rezultate. Preosetljivi ste.

 

Vaga

 

Komunikativni ste i brzo dolazite do dobrih rezultata. Ne nervirajte se zbog posla. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

 

Škorpija

 

Isplanirajte danas šta ćete da radite do kraja nedelje. Posvetite više vremena voljenoj osobi. Ne gušite jedno drugo. Moguća su nova poznanstva.

 

Strelac

 

Moguće je neko putovanje i poznanstvo na putu. Ne propuštajte dobre poslovne prilike. Budite uporni da ostvarite svoje ciljeve.

 

Jarac

 

Imate dosta obaveza. Ne nervirajte se previše oko detalja, gledajte širu sliku. Izdvojite više vremena za odmor.

 

Vodolija

 

Veoma ste emotivni. Izdvojite više vremena za prijatelje ili porodicu. Odličan je dan za ostvarenje ideja koje imate odavno.

 

Ribe

 

Moguće je novo poznanstvo preko posla. Ako ste u vezi, potrebna vam je podrška partnera u vezi sa planovima. Prilagodite se kolegama, ne budite previše nefleksibilni. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar