Ovan

 

Skloni ste kompromisu. Ne osećate se baš najbolje danas. Budite otvoreni za svaku saradnju. Priliv novca je očekivan. 

 

 

Bik

 

Neka ženska osoba može da vam pomogne na poslu. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa drugima iako možete da budete pomalo napeti. Nesigurni ste u svoje potencijale.

 

 

Blizanci

 

Veoma ste romantični ako ste u vezi. Nemojte previše emotivno da reagujete za svaku sitnicu. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

 

 

Rak

 

Razmislite kako možete da pomognete nekoj bliskoj osobi koja traži pomoć od vas. Nije vam lako da zadobijete pažnju partnera. Ako niste zauzeti, ne brzajte sa odlukom da uletite u novu vezu.

 

 

Lav

 

Brzo dolazite do dogovora sa drugima. Probajte da izbegnete susret sa osobom sa kojom ne možete dobro da sarađujete. Sredite dokumentaciju.

 

 

Devica

 

Bilo bi dobro da ne trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne. Budite promišljeni i razmislite dobro o svojim koracima. Previše brinete o drugima. 

 

 

Vaga

 

Imate dobru priliku da napredujete na poslu. Nijedna prepreka ne može da vas zaustavi. Odlično ste raspoloženi i danas vam sve ide od ruke.

 

 

Škorpija

 

Imate utisak da vas drugi ne razumeju na način na koji vi to želite. To može prilično da vas nervira. Držite se svog plana rada.

 

 

Strelac

 

Niste sigurni šta partner oseća prema vama. Popričajte sa njim otvoreno o vašem odnosu i razrešite nedoumice. Slobodni, imate idealnu sliku partnera kakvog želite, ali budite realni. 

 

 

Jarac

 

Napeti ste zbog dosta posla. Treba da budete uporni i organizovani da bi ste na kraju dana bili zadovoljni rezultatima. Budite detaljniji.
 

 

Vodolija

 

Organizujte sve obaveze na početku dana. Ne prihvatajte olako tuđe mišljenje o vašem načinu rada. Postavite se kao osoba na koju drugi mogu da se oslone. Tako ćete održati stabilnost.

 

 

Ribe

 

Potrebna vam je podrška u vezi sa promenama koje treba da napravite. Nemate dovoljno energije za sve što vas čeka danas. Prihvatite pomoć drugih ljudi da bi ste uspeli u ostvarenju ciljeva.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar