Ovan

 

Družite se više sa prijateljima. Imate dosta  obaveza, ali ste veoma pozitivni i puni elana. Lako dolazite do rešenja.

 

Bik

 

Brzo odrađujete zadatke koje imate na poslu. Pokušajte da se fokusirate na neku saradnju sa osobama koje vam odgovaraju. Nalazite izgovore da nešto ne primenite, ali bolje je da uvedete veću promenu u posao.

 

Blizanci

 

Započnite neke obaveze koje vam se ne rade. Pustite druge da vam pomognu i da vam daju savet. Želite novu saradnju i znate da to može da bude uspešno.

 

Rak

 

Štednja je obavezna. Ne preterujte sa kupovinom jer možete da platite više neke stvari. Ne pozajmljujte drugim ljudima novac.

 

Lav

 

Saradnja sa drugima je bitna. Potrudite se da nađete zajednički interes sa kolegama. Ako treba da sredite neku dokumentaciju, dobar je dan za to.

 

Devica

 

Obaveze koje imate vas opterećuju. Radije biste danas odmarali, ali pošto to nije moguće odradite makar ono što je prioritet. Postavite pravila kojih ćete da se držite danas.

 

Vaga

 

Skloni ste flertu. Moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta. Ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi, samo je bitno da vam ne bude dosadno.

 

Škorpija

 

Preosetljivi ste. Obratite više pažnje na bliske ljude. Porodica vam je velika podrška u svemu što radite.

 

Strelac

 

Sredite dokumentaciju. Budite odgovorni. Jedino tako ćete moći da ostvarite sve ideje koje imate i da napredujete. 

 

Jarac

 

Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite obaveze. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite neku novu ponudu za posao da biste napredovali. 

 

Vodolija

 

Energični ste. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog obaveza.

 

Ribe

 

Ne opterećujte bliske ljude problemima. Završite obaveze koje ste započeli u zadatom roku. Budite odgovorni.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar