Ovan

 

Stanje na poslu nije baš idealno ali treba da se izborite da sve bude približno svemu što želite. Budite otvoreni za saradnju sa osobama koje vam nisu slične. Nije dobar dan za veću kupovinu.

 

Bik

 

Može da bude malo teže da odbijete zahteve partnera. Udovoljite mu, a onda ćete oboje da se osećate prijatnije. Slobodni, provedite više vremena sa prijateljima.

 

Blizanci

 

Oslonite se više na druge. Ne morate sve sami da uradite jer kolege mogu da pomognu u svemu. Neka ženska osoba može da vam pruži priliku za napredak, pa treba to da iskoristite.

 

Rak

 

Veoma vam je bitno da ne zapostavite voljenu osobu zbog previše obaveza. Ako ste slobodni, preko prijatelja može da upoznate nekog ko može da vam se dopadne. Bavite se sportom i pokušajte da izdvojite više svremena za hobije.

 

Lav

 

Veoma je važno da popričate sa članovima porodice oko toga šta bi trebalo da se uradi u kući. Ne pozajmljujte novac. Pokušajte da napravite plan za posao da bi ste bili sigurni u dobar ishod.

 

Devica

 

Razvijte svoje komunikacione sposobnosti da biste lakše došli do cilja. Saradnici vas više cene. Fokusirajte se na svoj deo posla. 

 

Vaga

 

Svaki savet koji danas dobijete u vezi sa poslom možda neće biti validan. Razmislite šta je bolja odluka za vas. Priliv novca je očekivan i  možete da budete zadovoljni na kraju dana.

 

Škorpija

 

Razmišljate dosta o svojoj budućnosti. Bitno je samo da se ne opterećujete previše, potpuno je u redu da pravite plan. Pitajte partnera za pomoć. Slobodni, posvetite se sebi više.

 

Strelac

 

Niste motivisani za rad. Razmislite malo o ugađanju sebi. Potreban vam je savet drugih ljudi kako da budete na visini zadatka i da ne odustajete lako od postavljenih ciljeva.

 

Jarac

 

Pomalo ste iscrpljeni. Bilo bi dobro da provedete više vremena sa prijateljima ili porodicom. Pitajte neku blisku osobu za savet kako da poboljšate učinak.

 

Vodolija

 

Želite da sve držite pod kontrolom. Nervira vas što nije baš to tako lako i što vas drugi usporavaju. Ne obraćajte previše pažnje na okruženje.

 

Ribe

 

Greške koje ste pravili ranije mogu da vas opterete u odnosu.Neke negativne emocije nisu baš konstruktivne u vezi. Pokušajte da budete pozitivniji. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na nekom kraćem putu.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar