Ovan

 

Provedite više vremena kod kuće, sa partnerom. Poradite malo više na komunikaciji. Lako dolazi do dogovora sa drugima.

 

Bik

 

Pričljivi ste i skloni flertu. Idealno je vreme za neku novu ljubav. Ako ste u vezi, potrudite se da i vama i partneru ne bude dosadno.

 

Blizanci

 

Možete da imate povećane troškove. Idealan je dan za kontakte i za saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem na poslu lako da rešite. Drugi mogu da budu od pomoći.

 

Rak

 

Ne zapostavljajte partnera zato što previše brinete oko novca. Ne mešajte privatni i poslovni život. Veoma ste neodlučni zbog posla.

 

Lav

 

Danas ne znate šta biste sve trebalo da uradite, nemate fokus. Treba vam odmor, a znate koliko obaveza imate. Organizujte se bolje.

 

Devica

 

Moguća je glavobolja danas. Odmarajte popodne. Ugodite sebi, nemojte da se preforsirate. Neće to da vam bude od koristi na poslu.

 

Vaga

 

Posvetite više vremena partneru, ne budite toliko fokusirani na sebe. Bitno je da vam bude zabavno u vezi. Fokusirani ste na sebe i nije vam do flerta.

 

Škorpija

 

Nervozni ste jer se neki od planova ne ostvaruju kako ste smislili. Pazite na greške na poslu. Budite detaljni.

 

Strelac

 

Napeti ste danas i niste raspoloženi za druženje. Završite obaveze na vreme. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

 

Jarac

 

Danas imate želju da se više družite sa prijateljima. To može da smeta partneru. Ljubomorne scene treba da izbegavate. Romantični ste više nego inače.

 

Vodolija

 

Moguć je danas početak neke tajne veze.Budite realni i razmislite da li to stvarno može da bude dobro za vas. Odredite prioritete i nemojte stalno da radite, jer nemate motivaciju.

 

Ribe
 

Preosetljivi ste danas. Ne treba sebe  da opterećujete nekim bespotrebnim brigama. Budite otvoreni za novu saradnju sa osobama sa kojima ste već radili.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar