Ovan

 

Odličan je dan za druženje sa prijateljima. Provedite više vremena u organizaciji svog rada. Budite otvoreni za nove poslove, ne budite tvrdoglavi.
 

 

Bik

 

Pod stresom ste zbog dosta obaveza. Potrudite se da se ubrzate. Nije vam lako da ostvarite sve što ste isplanirali.

 

 

Blizanci

 

Moguć je kraći put. Bilo bi dobro da smislite kako biste mogli da se usavršavate. Neka ženska osoba može da vam budu od pomoći.

 

 

Rak

 

Imate dosta posla i veoma ste opterećeni time. Potrudite se odradite sve što možete i da budete odgovorni. Sve završite na vreme da biste bili pohvaljeni.

 

 

Lav

 

Bitna je saradnja sa drugima. Ne dozvolite da odnos sa partnerom trpi zbog obaveza koje imate. Ako ste slobodni, lako možete da dođete do nekih novih kontakata, a prijatelji mogu da vam bude od pomoći.

 

 

Devica

 

Imate dosta posla. Ništa vam ne pada teško, veoma ste agilni i odlično se slažete sa svima. Bilo bi dobro da se ne nervirate zbog nekih malih problema.

 

 

Vaga

 

Veoma ste kreativni. Skloni ste flertu. Zauzeti, trebalo bi da se više potrudite oko partnera da biste poboljšali odnos sa njim.

 

 

Škorpija

 

Trebalo bi da se posvetite više poslu. Ne zapostavljajte privatni život jer dosta utiče na rad. Odredite prioritete i ne preterujte sa dosta obaveza.

 

 

Strelac

 

Veoma ste komunikativni. Lako dolazite do dobrih rezultata. To vam ne pada teško i razmislite kako da realizujete neke nove ideje.

 

 

Jarac

 

Bićete veoma zadovoljni kako se stvari odvijaju na radnom mestu. Važno je da budete brzi da biste mogli da ostvarite napredak. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa problemima koji vas muče.

 

 

Vodolija

 

Odlično se osećate i imate višak energije. Fokusirajte se na svoje potrebe, a ne prvenstveno na druge ljude. Moguće je novo poznanstvo sa osobom sa kojom možete da imate odličnu saradnju.

 

 

Ribe

 

Nemate dovoljno energije da brzo uradite sve što ste zamislili. Uradite ipak ono što vam je prioritetno. Pazite da ne pravite neke greške da biste bili zadovoljni na kraju dana.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar