Ovan
 

Možete da budete napeti zbog novčane situacije. Ne prenosite nervozu na partnera jer to može da vam pokvari odnos. Slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla.
 

 

Bik

 

Moguć je problem u saradnji sa drugima. Nemojte da se previše trudite da ostvarite dogovor sa osobama koje nisu slične vama. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Moguća je nova ljubav.

 
 
 

Blizanci
 

Sjajno se osećate. Imate višak energije i sve vam ide od ruke. Bitno je samo da se ne otvarate previše drugima jer neke osobe mogu da vas sabotiraju.
 
 
 

Rak

 
 
Posvetite više pažnje i vremena partneru. Strastveniji ste nego inače. Slobodni, vreme je za neka nova poznanstva. Ne odustajte od ljubavi. Bitno je da sve obaveze koje imate uradite na vreme.
 
 
 

Lav

 
 
Usporite malo. Niste sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog posla.
 
 
 

Devica

 
 
Uspećete da se lakše dogovorite sa saradnicima oko posla. Bitno je da napravite plan rada. Neka osoba sa kojom imate dobru komunikaciju može da vam da bitne informacije. 
 
 
 

Vaga

 
 
Da biste napredovali potrebno je da podelite posao na više manjih obaveza. Budite manje opterećeni time šta će drugi reći. Brinite više o sebi i svom zdravlju. 
 
 
 

Škorpija

 
 
Veoma ste ambiciozni. Nije vam ništa toliko teško da odradite. Neka osoba koja je slična vama može da bude dobar saradnik. 
 
 
 

Strelac

 
 
Imate višak energije. Nije vam lako da ostvarite sve što ste isplanirali. Potrudite se da budete uporni i da ne ostavljate ništa za drugi dan.
 
 
 

Jarac

 
 
Provedite više vremena sa porodicom. Budite tolerantniji. Osetljivi ste na kritiku, ali ne shvatajte sve lično. 
 
 
 

Vodolija

 
 
Odlično se osećate danas. Ne odustajte od svojih zamisli i pokušajte da se fokusirate na pozitivne stvari na poslu. Moguć je napredak.
 
 
 

Ribe

 
 
Moguć je predlog neke osobe sa kojom dobro sarađujete da započnete novi posao. Ako budete uporni, možete da očekujete veći priliv novca. Osećate se odlično.
 
 
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar