Ovan

 

Veoma ste posvećeni poslu. Ne odustajete od svojih ciljeva, iako danas ne ide sve baš kako ste zamislili. Budite organizovani malo bolje.

 

 

Bik

 

Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći. Budite posvećeniji poslu, ali to ne znači da treba da zapostavljate privatni život. Moguć je problem sa pritiskom.

 

 

Blizanci

 

Ne osećate se najbolje jer vas pritiskaju obaveze. Jako je bitno da svaki nesporazum brzo rešite. Pojednostavite svoje obaveze i budite usredsređeni na sve što je neodložno. 

 

 

Rak

 

Provedite više vremena sa prijateljima. Neka ženska osoba na poslu može da vam bude od pomoći. Preosetljivi ste na kritiku.

 

 

Lav

 

Napravite kompromis da bi ste mogli da napredujete. Ne očekujte od drugih da ulože previše energije u rad. Budite uporni i lako ćete da napredujete.

 

 

Devica

 

Vredni ste. Sve vam danas ide od ruke. Veoma ste zauzeti i bilo bi dobro da idete negde sa partnerom, makar na neko kraće vreme ili provedite više vremena u prirodi.

 

 

Vaga

 

Ne osećate se dobro što se tiče saradnje sa drugima. Imate utisak da ne možete da postignete sve. Uložite više vremena u posao.

 

 

Škorpija

 

Pod stresom ste zbog toga što ne možete da se fokusirate na posao. Dajte svoj maksimum i ne dozvolite da vas drugi ometaju u radu. Podelite obaveze na više delova.

 

 

Strelac

 

Nije vam lako da budete efikasniji. Najradije bi ste sve odradili za kraće vreme, ali nije to uvek pravo rešenje. Budite strpljivi i lako ćete da dođete do dobrih rezultata.

 

 

Jarac

 

Završavajte sve što ste ostavili za kasnije da vam se ne bi nagomilavale obaveze. Napravite bolje dogovore sa saradnicima. Iskoristite nove poslovne prilike. Budite komunikativni. 

 

 

Vodolija

 

Potrudite se da budete otvoreni za neke nove šanse za saradnju. Popričajte malo više o kontaktima za neki novi posao. Usredsredite se na rad. 

 

 

Ribe

 

Veoma ste romantični. Partner se slaže odlično sa vama i uživate u ljubavi. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku stabilnu osobu koja je za vezu. 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar