Ovan

 

Budite posvećeni vezi i ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Potrudite se da date svoj maksimum. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku osobu koja Vam odgovara.

 

Bik

 

Imaćete dosta prilika da pokažete koliko ste odgovorni i vredni. Budite ambiciozni jer će to drugi da cene. Otvoreni ste za saradnju sa drugima i možete brzo da realizujete ideje.

 

Blizanci

 

Provedite vreme sa partnerom.  Pokušajte da pokazujete više svoje emocije. Ne budite zatvoreni.

 

Rak

 

Potrebno je da nađete više vremena za ljubav, ne treba samo da radite. Družite se više sa drugim ljudima. Moguća je priliak za kraći put, iskoristite je.

 

Lav

 

Budite vredni i napravite dogovore sa kolegama na poslu. Organizujte se malo bolje danas. Moguća je prehlada. Hranite se zdravije.

 

Devica

 

Romantični ste. Preosetljivi ste i izbegavajte raspravu sa partnerom. Budite kreativni na poslu. Smislite brži način da rešite probleme koji mogu da iskrsnu.

 

Vaga

 

Fokusirani ste na komunikaciju sa partnerom. Popričajte o stvarima koje vas opterećuju. Danas iskoristite vreme za relaksaciju i odmor.

 

Škorpija

 

Odlično se osećate u vezi, ali budite otvoreni prema partneru. Danas ste veoma stabilni i sve ide kako ste isplanirali.

 

Strelac

 

Moguć je flert sa osobom sa posla. Budite diskretni. Ako ste u vezi, partner može da vam priredi neko iznenađenje. Radite na vašem odnosu.

 

Jarac

 

Nemojte da se nervirate ako vas neko iskritikuje. Moguć je priliv novca. Niste zadovoljni sumom, ali stanje može da se poboljša.

 

Vodolija

 

Nemojte da se raspravljate sa partnerom ako nije raspoložen za ozbiljne razgovore. Ako ste slobodni, nećete danas da menjate ništa u svom ljubavnom životu. Udovoljite sebi. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku.

 

Ribe

 

Preko prijatelja može da dođe do poznanstva sa nekom ozbiljnom osobom. Imate dosta planova. Bilo bi dobro da pazite na organizaciju da biste sve stigli na vreme.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar