Ovan

 

Ne osećate se baš najbolje. Pod stresom ste zbog posla. Potrudite se da date sve od sebe da budete tačni i da sve radite na vreme.

 

Bik

 

Danas je dan kada treba da se uozbiljite. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom. Nije vam lako da se dobro organizujete i da napravite balans između posla i privatnih obaveza.

 

Blizanci

 

Ne trošite previše novca na stvari koje vam sada nisu prioritet. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu. Budite otvoreni za novu saradnju sa kolegama sa kojima ste imali priliku da radite.

 

Rak

 

Odličan je dan za dogovore. Budite tu za voljenu osobu. Ako ste slobodni, osobe iz prošlosti mogu da se vrate u vaš život.

 

Lav

 

Preopterećeni ste poslom. Nije vam lako da se bolje organizujete. Potrudite se da dođite do rešenja problema, ali ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan.

 

Devica

 

Sklonite ste flertu. Veoma ste romantični i posvećeni partneru. Bavite se sportom ako imate vremena.

 

Vaga

 

Preosetljivi ste. Nije vam lako da uradite sve obaveze koje vas čekaju. Dovedite sebe u red. Budite odgovorni.

 

Škorpija

 

Komunikacija sa drugima je savršena. Odlično se razumete i sa kolegama i sa partnerom. Ako niste u vezi, moguć je kontakt sa osobom koja vam se dopada duže vreme.

 

Strelac

 

Konačno ćete da budete zadovoljni novčanom situacijom. Ništa vam ne pada teško. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu.

 

Jarac

 

Lako vam je da odradite sve što ste isplanirali i imate višak energije. Potrudite se da date sve od sebe da se posvetite porodici. Moguća je glavobolja do kraja dana zbog premora.

 

Vodolija

 

Završite započete obaveze. Potrudite se da budete efikasniji, a ne spori. Ne poveravajte se previše drugima, budite diskretniji.

 

Ribe

 

Družite se više. Ne preterujte sa poslom. Moguć problem sa cirkulacijom i pojačana je nervoza.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar