Ovan

 

Budite uporni i dosledni. Preplavljeni ste raznim emocijama i niste baš fokusirani. Partner vas podržava u poslu. 

 

 

Bik

 

Delujete veoma ambiciozno drugima. Postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu. Spremni ste na svaku vrstu ljubavnog kompromisa.

 

 

Blizanci

 

Nemate vremena za površne susrete. Bolje je da se ne viđate sa nekim novim osobama u vašem životu ako vam nije do toga. Prijaće vam partnerova pažnja, ako ste u vezi.

 

 

Rak

 

Mogući su različiti dogovori oko posla. Postoje manji problemi u vašem radu, ali potrudite se da poboljšate učinak. Bitno je da ostvarite šta ste zacrtali.

 

 

Lav

 

Jako vam je lepo kad ste sa partnerom. Slobodni, romantični ste. Uskladite se sa nekom osobom koja vam se dopada pa uzdvojite neko vreme za upoznavanje.

 

 

Devica

 

Posvetite se više nekim planovima koje imate duže vreme. Ne dozvolite da vas drugi ljudi ometaju na poslu. Dajte sve od sebe da sve uradite savršeno.

 

 

Vaga 

 

Bitno je da se rasteretite obaveza. Nemate dovoljno energije da se angažujete na više poslova odjednom. Prihvatite kritike koje vam upućuju saradnici. 

 

 

Škorpija

 

Prihvatili ste dosta obaveza koje počinju da vas zamaraju. Želite da sve rešite brzo, a nikako ne ide lako. Prijatelji mogu da budu velika podrška.

 

 

Strelac

 

Napravite distancu sa osobama koje vam ne prijaju. Oslonite se na intuiciju jer je to najbitnije danas. Moguć je napredak na poslu.

 

 

Jarac

 

Imate dobar predosećaj i uspeh je jako blizu. Najviše može da vas učini srećnim finansijsko poboljšanje i bolji standard. Imate odlične poslovne procene.

 

 

Vodolija

 

Lako ostvarujete svoje planove. Nije vam lako, ali ne dozvoljavate da neko bude uspešniji. Veoma ste ambiciozni. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

 

 

Ribe

 

Potrudite se da uspešno sprovedete planove u delo. Važno je da pored sebe imate dobre saradnike. Preosetljivi ste na kritiku.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar