Ovan

 

Odlično ste raspoloženi. Imate dosta obaveza, ali sve stižete na vreme. Organizujte se mnogo bolje da biste bili produktivniji.

 

Bik

 

Pod stresom ste zbog novca. Možete obaveze da rasporedite dobro da biste bili efikasni. Strastveni ste i skloni flertu.

 

Blizanci

 

Drugi ljudi su skloni saradnji i veoma brzo dolazite do kompromisa. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, ne opterećujte se previše sa tim da morate da uđete u neku vezu. Moguće je neko novo poznanstvo.

 

Rak

 

Imate previše posla. Lako svemu pristupate i sve završavate na vreme. Potrudite se da ne preuzimate više obaveza nego što možete da obavite.

 

Lav

 

Veoma ste kreativni. Pokušajte da realizujete svoje ideje. Bavite se sportom ako imate vremena.

 

Devica

 

Veoma ste osetljivi i potresa vas svaka kritika. Ne primajte sve k srcu. Provedite više vremena sa porodicom.

 

Vaga

 

Komunikativni ste i postoji mogućnost za neki novi projekat. Moguća je saradnja sa osobama koje su drugačije od vas. Pokušajte da sarađujete sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje.

 

Škorpija

 

Priliv novca je očekivan i bićete zadovoljni na kraju dana. Vredni ste. Ne dozvolite sebi da trošite previše novca. Budite umereni.

 

Strelac

 

Odlično se osećate. Nije vam lako da izdvojite slobodno vreme za sebe. Danas završite samo ono što je prioritetno.

 

Jarac

 

Iscrpljeni ste od previše obaveza. Teško nalazite zajednički jezik sa drugima. Bilo bilo dobro da uradite sve što možete sami.

 

Vodolija

 

Posvetite se prijateljima. Ne zapostavljajte društveni život jer imate dosta obaveza. Moguć problem sa cirkulacijom, pa bi trebalo da šetate više.

 

Ribe

 

Veoma ste ambiciozni. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom. Pazite na detalje i budite temeljni.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar