Ovan

 

Družite se više sa prijateljima. Čeka vas dosta obaveza, ali ste veoma pozitivni i nije vam ništa teško. Lako dolazite do rešenja uz pomoć prijatelja i saradnika. 

 

 

Bik

 

Prebrzo odrađujete zadatke na poslu. Pokušajte da se fokusirate na novu saradnju sa osobama koje vam odgovaraju. Nalazite izgovore da nešto ne primenite, ali bolje je da uvedete promene na poslu.
 

 

Blizanci

 

Ne zapostavljajte obaveze koje vam se ne rade. Budite odgovorni i zreli. Pustite druge da vam pomognu i da vam daju dobar savet. Otvoreni ste za saradnju sa osobom koju ste skoro upoznali.

 

 

Rak

 

Štednja je obavezna. Ne preterujte sa kupovinom jer nije dobar dan za šoping. Ne pozajmljujte drugima novac i gledajte samo svoje interese.

 

 

Lav

 

Saradnja sa drugima je neophodna. Nađite zajednički interes sa kolegama, pa ćete tako lakše da ostvarite šta želite. Ako treba da sredite dokumentaciju, odličan je dan za takve aktivnosti.
 

 

Devica

 

Obaveze koje imate vas preplavljuju i ne možete sve da stignete na vreme. Uradite ono što je prioritet. Postavite pravila koja ćete da ispoštujete da biste bili zadovoljni na kraju dana.

 

Vaga

 

Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Provedite više vremena sa voljenom osobom i ne dozvolite da vam odnos upadne u kolotečinu.

 

 

Škorpija

 

Preosetljivi ste. Obratite pažnju na bliske ljude. Ako vas neko pita za pomoć izađite mu u susret. Dobijate podršku porodice danas, ali možda i dobar savet u vezi sa poslom.

 

 

Strelac

 

Budite odgovorni, a ne površni. Jedino tako ćete moći da ostvarite sve ideje koje imate i da napredujete. Optimistični ste i brzo završavate obaveze.

 

 

Jarac

 

Potrudite se da se usredsredite na rad. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Postoji mogućnost za dodatni honorarni rad. Razmislite o tome.

 

Vodolija

 

Energični ste danas. Brzo ostvarujete dobre rezultate. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom jer ste preopterećeni. Ne zapostavljajte voljenu osobu ili privatni život zbog previše obaveza.

 

 

Ribe

 

Danas je dan za  završavanje obaveza. Ne očekujte preveliku pomoć drugih ljudi. Budite iskreni prema sebi šta biste voleli da postignete i kako biste hteli da vam izgleda radni dan. Bićete zadovoljni na kraju dana ako pratite svoj osećaj. 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar