Ovan

 

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Potrudite se da date sve od sebe da budete posvećeni partneru. Nije vam lako da uštedite bilo šta, ali se potrudite.

 

Bik

 

Bolje je da upoznate više osoba koje mogu da vam se dopadnu nego da budete sami. Veoma ste strastveni. Partner zahteva dosta pažnje danas.

 

Blizanci

 

Lako se dogovarate sa kolegama oko svega. Potrudite se da stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne činite usluge drugima, sem ako nije u opisu vašeg posla.

 

Rak

 

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Potrudite se da date sve od sebe da ugodite partneru. Ako ste slobodni, možete da uđete u neku novu vezu.

 

Lav

 

Veoma ste napeti. Ambiciozni ste i nije vam lako da uradite sve što ste zamislili. Pokušajte da smanjite sebi pritisak.

 

Devica

 

Pokušajte da napravite sebi raspored koga ćete svakako da se držite. Budite otvoreni za neku novu saradnju. Nisu svi ljudi oko vas otvoreni i iskreni.

 

Vaga

 

Posvetite se više poslu. Moguć je povećan priliv novca. Lako dolazite do rešenja problema, a i drugi su vam od pomoći.

 

Škorpija

 

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Potrudite se da dođete do dobrih rezultata i da se ne opterećujete previše poslom. Imate višak energije. Bavite se sportom.

 

Strelac

 

Završite započete obaveze. Ne započinjete danas ništa jer dan nije produktivan. Najbolje bi bilo da više odmarate .

 

Jarac

 

Provedite više vremena sa prijateljima. Lako dolazite do dobrih kontakata. Možete brzo da realizujete planove.

 

Vodolija

 

Pod stresom ste jer je nadređeni prezahtevan. Uradite sve savršeno i pazite na detalje. Ništa vam ne pada teško i dosta se trudite oko posla.

 

Ribe

 

Moguć je kraći put. Razmislite kako možete da se oraspoložite. Ne preterujte u zahtevima ni prema sebi, ni prema drugima. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar