Ovan

 

Ne želite da se osećate loše u vezi, već želite promenu. Recite partneru šta vam smeta. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate osobu koja je strastvena kao vi. 
 

 

Bik
 

Izdvojite više vremena za zabavu. Moguće je novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera. 

 

Blizanci

 

Posao vas iscrpljuje. Danas bi bilo dobro da obaveze završite na vreme, neka vam drugi pomognu. Ispoštujte rokove. Nemojte da se preforsirate.

 

Rak
 

Budite aktivniji da biste bili raspoloženi. Provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, moguća je neka avantura.

 

Lav

 

Posetite neko mesto gde možete da se odmorite. Provedite više vremena sa porodicom. Niste raspoloženi za nove planove u vezi sa poslom i pomalo ste rasejani.

 

Devica

 

Budite vredni. Ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan. Držite se svojih stavova, ne morate po svaku cenu da napravite kompromis.
 

 

Vaga

 

Napeti ste zbog novca. Danas nije dobar dan za šoping. Pazite sa kim sarađujete, ne brzajte sa odlukama u vezi sa poslom.
 

 

Škorpija

 

Budite detaljniji na poslu. Ne morate da pravite kompromis po svaku cenu, stavite svoje potrebe na prvo mesto. Osećate pritisak na radnom mestu.

 

Strelac

 

Veoma ste nervozni. Ne radi vam se neki novi posao. Završite sve obaveze na vreme da biste imali više vremena za privatni život.

 

Jarac

 

Moguće su dobre vesti preko prijatelja u vezi sa poslom. Razmislite šta biste stvarno mogli da promenite. Morate da budete efikasni na radnom mestu, ne otaljavajte obaveze.
 

 

Vodolija

 

Posao mora da bude na prvom mestu. Može da vas izbaci iz takta neka osoba, ali pokušajte da ne pokazujete drugima svoja osećanja. Budite smireni.

 

 

Ribe

 

Moguć je kraći put. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Budite umereni da biste uspeli da odradite sve u zadatom roku. 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar