Ovan

 

Potrebna Vam je veća samostalnost na radnom mestu. Posvećeni ste previše obavezama pa pazite da ne zapostavite partnera. Slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo.

 

Bik

 

Fokusirani ste na posao i nemate vreme za ljubav. Bilo bi dobro da uvedete navike koje će da doprinesu boljoj organizaciji. Romantični ste, ako ste u vezi.

 

Blizanci

 

Preosetljivi ste na kritiku. Provedite više vremena sa bliskim ljudima. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko nekih detalja koji nisu toliko bitni.

 

Rak

 

Donećete bitnu odluku u vezi sa partnerom. Potrebne su vam promene, jer vam je u poslednje vreme postalno sve jednolično. Ne donosite brzo odluke koje se tiču ljubavi.

 

Lav

 

Veoma ste vredni. Sve vam ide od ruke. Lako se dogovarate sa drugima i moguć je povećan priliv novca.

 

Devica

 

Treba da budete praktični što se tiče rešavanja problema na poslu. Postavite prioritete. Ne budite nerealno da možete da postignete više nego što možete.

 

Vaga

 

Ne ulazite u neki odnos da biste ostvarili neku površnu vezu. Bolje je da budete strpljivi oko osobe koja vam se dopada. Završite sve obaveze na vreme.

 

Škorpija

 

Kreativni ste danas. Pitajte prijatelje ili kolege za savet šta treba da uradite da biste bili uspešni. Izdvojite više vremena za drage ljude, ne preterujte sa poslom.

 

Strelac

 

Pazite na sitnice. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza. Budite vredni i agilni.

 

Jarac

 

Iznenadite partnera nekim poklonom. Imate želju da putujete, ali morate da se organizujete bolje. Možete da upoznate neku zanimljivu osobu preko posla.

 

Vodolija

 

Ako se budete potrudili malo više na poslu danas, to će da uvide svi oko vas. Očekujte napredak danas. Radite nešto što vam prija, bavite se sportom ili hobijem, da ne biste bili previše napeti.

 

Ribe

 

Imajte razumevanja za partnera. Svako treba da ima više vremena za sebe. Ako ste slobodni, pogledajte u svojoj blizini da li postoji neka osoba sa kojom biste mogli da se vidite i da započnete neku vezu.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar