Ovan

 

Preko posla možete da upoznate osobu koja vam je slična. Ako ste zauzeti, dajte sve od sebe da ne zapostavljate voljenu osobu zbog previše obaveza. Ne premarajte se.

 

Bik

 

Provedite više vremena sa partnerom i pokušajte da pokažete emocije. Slobodni, skloni ste flertu, pa treba da izdvojite više vremena za ljubav. Budite komunikativniji.

 

Blizanci

 

Budite kreativni da bi ste smislili brzo rešenje za probleme na poslu. Dobar je dan za promene u kući. Možete da sredite dokumentaciju.

 

Rak

 

Odlično se osećate. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Popričajte sa bliskim osobama o svemu što vas muči.

 

Lav

 

Na poslu mogu da se dese neke kritike koje se tiču vašeg rada. Ne bi trebalo da primate ništa k srcu. Potrudite se da date sve od sebe i da uradite sve na poslu detaljno. 

 

Devica

 

Preko prijatelja može da dođe do novog poznanstva sa zanimljivom osobom. Ne donosite brzo zaključke dok je ne upoznate bolje. Imate dosta planova sa partnerom. Dobro se organizujte da bi ste sve stigli da uradite na vreme.

 

Vaga

 

Budite iskreni u odnosu sa voljenom osobom. Tako ćete da poboljšate vezu. Slobodni, može da se desi da vam se dopadne neka osoba koja možda nije previše iskrena. Budite oprezni.

 

Škorpija

 

Haotični ste i niste baš dobro organizovani. Pitajte druge za pomoć. Veoma je važno da se družite više i da se ne preforsirate.

 

Strelac

 

Mogući su povećani troškovi. Budite temeljni na poslu i sve što možete da uradite sami. Budite oprezni da vas neko ne bi iskoristio jer to može da vas poremeti.

 

Jarac

 

Moguć je plan za kraći put. Pomalo se rasejani, ali je važno da se bavite sportom ili da šetate.Neophodna vam je motivacija. Priliv novca biće odličan.

 

Vodolija

 

Vredni ste i ništa vam ne pada previše teško. Mogući su povećani troškovi i manji problemi sa finansijama. Bliska osoba može da vam bude od pomoći. 

 

Ribe

 

Što se ljubavi tiče, popričajte sa partnerom o planovima za budućnost. Promena je dobra, a možete da razmislite kako da poboljšate odnos. Slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Romantični ste.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar