Ovan

 

Veoma ste skloni saradnji. Potrudite se da se fokusirate na neke pozitivne stvari koje se tiču posla. Veoma brzo završavate sve obaveze.

 

Bik

 

Priliv novca je očekivan. Bićete veoma zadovoljni. Saradnici mogu da vam pomognu na radnom mestu. Veoma ste kreativni.

 

Blizanci

 

Odlično se osećate. Potrudite se da se fokusirate na svoje potrebe. Ne stavljajte druge ljude na prvo mesto. 

 

Rak

 

Sjajno se osećate. Nije vam lako da nađete više vremena za sebe. Potrebno vam je da provedete više vremena sa porodicom. Danas nije baš idealan dan za promene na poslu.

 

Lav

 

Imate dosta posla. Zadovoljni ste napretkom i treba malo više da uživate. Ne nervirajte se ako sve ideje ne možete da ostvarite danas.

 

Devica

 

Podelite posao na više delova. Bilo bi dobro da date sve od sebe da se ubrzate. Ne opterećujte se previše tuđim savetima nego radite kako mislite da treba.

 

Vaga

 

Odlično se osećate. Brzo dolazite do rešenja problema. Iskoristite idealan dan za vezu, ali možete i da se zaljubite.

 

Škorpija

 

Ne trošite mnogo novca. Budite racionalni i odgovorni. Veoma ste strastveni i skloni ste flertu.

 

Strelac

 

Pravite kompromis sa drugim ljudima. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla. Ako ste slobodni, onda bi trebalo da se fokusirate na osobu sa kojom imate dobru komunikaciju.

 

Jarac

 

Podelite obaveze na više delova. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Potrudite se da brinete više o sebi. Moguć je pad imuniteta.

 

Vodolija

 

Odlično se osećate danas. Imate višak energije. Potrudite se da provedete više vremena sa prijateljima. Postoji velika mogućnost za promenu koju želite.

 

Ribe

 

Provedite više vremena kod kuće. Potrudite se da udovoljite sebi. Nije idealan dan za rad, ali ni za novu saradnju. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar