Koje su slabe tačke svakog znaka? O čemu ko treba više da brine?

 

Pitanje zdravlja je sada najviše aktuelno. Uvek treba da se vodi računa o zdravlju, ne samo u kriznim vremenima. Zato bi svako trebalo da se obavesti o slabim tačkama svog znaka.

Pogledajte šta zvezde kažu za Vaš znak..


Ovan


Ovan simbolizuje glavu. Ovan ne sme da se nervira, a mora se baviti sportom. Redovno mora ići na preventivne preglede i treba da smanji stres na minimum. Moguć je povišen pritisak. Upale u organizmu su isto moguće, pa i prehlade. Kada kažemo za nekog da ima višak energije ili manjak, to se povezuje sa planetom koja vlada Ovnom,  a to je Mars, kao i sa ovim znakom.
Ugroženi su: glava, oči, uši, mozak, lice, sinusi.


Bik


Mora da jača imunitet. On se brzo oporavlja, ali samo ako je u njegovom životu sve kako treba. Ako nije, dolazi do stresa i do bolesti. Ipak, on dosta brine o sebi, pa je retko bolestan. Zdrav način života je obavezan. Ugroženi su: grlo, tiroidna žlezda, vrat, glasne žice.


Blizanci


Mogući su problemi sa disanjem. Treba da izbegavaju pušenje, jer su osetljiva pluća. Astma i anemija su isto bolesti koje su zastupljene kod Blizanaca. Oni su nervozni, pa napetost može da dovede do toga da nemaju strpljenja da vode računa o sebi.
Ugroženi su: ruke, pluća, ramena, nervni sistem.


Rak


Rak mora da pazi na ishranu. Problemi sa varenjem i svi problemi na nervnoj bazi, kao što su nervozni stomak ili znojenje koje je pojačano, su karakteristični za Raka. Kada ima neki veliki stres to mora da ostavi neki manji trag na zdravstveno stanje. Treba više da brine o sebi.
Ugroženi su: dojke, imunitet, materica, stomak.


Lav


Lav dosta preteruje što se tiče svega. Bilo da su to izlasci, hrana, prejedanje, previše poroka, previše uživanja – ništa od ovoga nije dobro u većoj meri. Zato bi trebalo da razmisli o balansu u životu. Može da ima slabu cirkulaciju i visok pritisak.
Ugroženi su: srce, kičma, leđa.


Devica

Devica mora da pazi šta jede i da obroci budu manji, ali kvalitetniji. Njoj to nije teško, štaviše, to baš i voli. Osetljivi su organi za varenje pa ne sme da se preteruje. Moguća je gorušica, a sve to zbog nervoze.

Ugroženi su: stomak i organi za varenje, jetra.

 

Vaga


Ukoliko se mnogo nerviraju zbog sebe ili drugih oslabi im imuni sistem i to ne treba da rade. Ne treba zbog drugih da zaborave na sebe i svoje potrebe. Imaju problem sa kožom, alergijama, a moguć je pesak ili kamen u bubregu. Nega kože je obavezna, pošto se i ona vezuje za ovaj znak.
Ugroženi su: koža, bubrezi.


Škorpija


Od stresa dolazi do infekcija. Upale jajnika su moguće kod žena, a urinarne infekcije su moguće kod oba pola. Seksualni odnosi moraju da budu sa zaštitom. Brzo se oporavlja.
Ugroženi su: reproduktivni sistem, reproduktivni organi, urinarni trakt.


Strelac


Od previše uživanja ili previše aktivnosti, Strelac može da ima zdravstvene probleme. Treba da budu umereni sa uživanjima u hrani. Moguća je kila, reuma, išijas. Moraju da budu pažljiviji, da se ne preforsiraju, tako može da padne imunitet.
Ugroženi su: kukovi, butine, jetra, imunitet.


Jarac


Jako izdržljiv znak koji u mladosti nema toliko problema, koliko u drugoj polovini života. Ipak, ako vodi računa o sebi ne mora da ima veće probleme. Bitno je da se ne umara previše, da nađe vreme za sebe, a ne samo da radi.
Ugroženi su: kolena, zglobovi, zubi, kosti.


Vodolija


Kada bude imala manje stresa u životu, svi problemi Vodolije će se smanjiti ili će nestati. Cirkulacija je loša pa ne zanemarujte šetnje.

Ugroženi su: listovi, cirkulacija, nervni sistem.


Ribe


Mogući su problemi sa nesanicom, preforsiranjem, neodmaranjem. Ribe nekad nemaju meru jer ne primećuju danešto loše rade sebi, naročito ako imaju posao koji vole ili porodicu kojoj su posvećene. Moguće su prehlade, grip, alergije.
Ugroženi su: stopala, limfni sistem, ligamenti.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

 

 
 

Dodaj komentar