Zašto volimo Ribe?

 


Svaki znak ima dobre i loše strane. Ipak mi neke osobe više volimo od drugih, bilo da je to zbog sličnosti ili zbog osobina koje bismo voleli da imamo.

 


Kreativne su

 


Ribe ne vole previše obaveza koje su vezane za posao, sem ako im posao nije baš kreativan. Više ih zanima crtanje, pisanje ili slikanje. Ako nemaju talenta ili ih to ne zanima, uvek mogu da puste muziku ili pogledaju neki film ili seriju ili da to rade po ceo dan.


Verne su

 


Ribe su verne. Ali neće biti u odnosu koji je površan, loš ili u kom ne osećaju da je odnos kvalitetan. Uvek idu na sve ili ništa u ljubavi i ne sede na dve stolice.


Romantične su i strastvene

 


Ribe neće reći da žude za više strasti u vezi u kojoj jesu, tako da ćete morati da čitate između redova. Međutim, ne treba puno da bi Ribe bile srećne. Jednostavna večera uz sveće kod kuće, ruže ili čak samo masaža leđa posle dugog dana će poslati Ribu u stanje čistog blaženstva. Samo im pokažite koliko vam je stalo i oni će uzvratiti istom merom. Ako ste partner osobe koja je rođena u ovom znaku bez okolišanja ćete sigurno moći da čujete da treba da izrazite svoje želje što se tiče seksa I da budete otvoreni. Ribe vole da ugađaju, ali će isto tako da kažu šta žele. Bitno je samo da pažljivo slušate.

 


Imaju svoj svet

 

One kao da imaju svoj svet I teško ćete uspeti da im pokvarite njihov mir. Uvek se trude da se izoluju od problema, rasprava ili nekih stvari koje njih lično ne dotiču. Pre će da idealizuju neke bitne stvari u sovm životu, partnera, prijatelje ili situaciju koja nije baš dobra, nego da prihvate realnost. Zato su uvek neko koga možete da pozovete da se smirite zbog problema koji ne možete da rešite. Ribe uvek znaju kako da uteše druge. 


Sklone su kompromisu

 

 

Ribe će uvek da se potrude da ljudi oko njih budu srećni. Prave kompromis u ljubavi i na poslu, nekad i na njihovu štetu. Vole da udovoljavaju drugima i vole da ih drugi pohvale. Najbitniji im je balans.
Izlazak nije uvek opcija
Ribe vole da provode vreme sa porodicom, partnerom ili prijateljima, ali na sigurnom. U njihovom prostoru je njima najudobnije. Veče uz večeru ili film može da bude veoma zabavno.


Prija im samoća

 

One vole da se izoluju i prija im da budu sa sobom. Nisu kao drugi ljudi, ali kad imaju problem zadržavaju to za sebe, ne žale se puno. Uglavnom neće možda ni da kažu bliskim ljudima šta ih muči.


Umiljate su

 


Romantični trenuci ni sa kim neće biti lepši nego sa Ribama. One vole sveće, romantične večere, poklone i iznenađenja. Uvek će da se potrude da sve bude idealno. 

 


Porodica je veoma važna

 


Što se tiče porodice, tačno znaju kome je kad rođendan u celoj porodici, brinu o odnosima sa drugima. Sve mora da bude idealno, ali bez rasprava. To izbegavaju. Ribe uvek vode računa da se svi lepo slažu.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar