Blizanci su vazdušni muški promenljiv znak.

To znači da su neuhvatljivi, dinamični i da znaju kada treba da se prilagode da bi izvukli maksimalnu dobit iz svake situacije. Veoma su snalažljivi i dinamični. Ipak, izdvojićemo neke osobine zbog kojih ih volimo.

Oni su mladog duha

Kada se neko druži sa njima ima osećaj da su Blizanci uvek mlađi od svojih vršnjaka. Za to mogu da zahvale svom vedrom duhu, mladolikom izgledu. Gde god da krenu su u centru pažnje, a ne moraju mnogo da se trude. Nisu opsednuti svojim izgledom, ali to ne znači da ne vode računa o sebi. Vole da budu opušteniji jer su zadovoljni sobom.

Zabavni su

Neki od Zodijačkih znakova imaju dobar smisao za humor, ali Blizanci su na vrhu liste. Oni se stalno trude da oraspolože druge, da ih zasmeju i da budu uvek na visini tog zadatka. Izgledaju kao da se nikad ne brinu ni oko čega, iako to nije baš tačno. Njihov smisao za humor svi vole. Zasmejaće svakog bez problema i lepo je biti u njihovom društvu jer su pozitivni.

Inteligentni su

Oni su veoma inteligentni i radoznali. Sve ih zanima i sve razumeju. Lako upijaju mnogo informacija, ali ih lako i prenose. Sa njima možete da ostanete duboko u noć pričajući o svemu i svačemu, a da Vam opet ne bude dosadno.

Prilagodljivi su

Lako se prilagođavaju novoj situaciji. Uvek su spremni na sve ili bar na dve opcije. Znaju kada da popuste, a kada da budu tvrdoglavi. Dobro pregovaraju i lako se uklapaju u svaki tim. Sa njima je sve jednostavno i trude se da ne budu teret drugim ljudima.

Organizovani su

Oni vole da je sve pod konac. Svaki aspekt njihovog života je organizovan i pod kontrolom. Lako vode svaki posao, a čak mogu drugima da pomognu u organizaciji. Tako mogu da kontrolišu sve što se dešava u njihovom životu.

 

Lojalni su

Oni izgledaju nekad površno i nezainteresovano. Ipak, ako imate prijatelja ili partnera u ovom znaku, znajte da su posvećeni do krajnjih granica. Oni nikad neće da izdaju ljude koje vole i tada sve što im se kaže zadržavaju za sebe. Kod njih je posvećenost uvek do krajnjih granica, ili su potpuno posvećeni ili nisu uopšte. Ipak, neće izneveriti ljude koje vole nikada.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar