Bik je zemljani, ženski i fiksni znak.

To znači da se oni ne prilagođavaju, vole lepe stvari, uživanje u hrani i jednostavnim stvarima. Ne komplikuju život, već vole da koriste svaki trenutak za hedonizam. Navešćemo neke od osobina zbog kojih volimo ovaj znak.


Oni su senzualni


Bik će uvek da odabere senzualnost umesto strasti.
Oni cene male stvari, spavanje sa partnerom, gledanje filmove, uživanje u omiljenoj hrani. Bitno im je da se sa partnerom šetaju, drže za ruke, da postoji romantika. Bitno im je da imaju ljubavnika i prijatelja u isto vreme. Zahtevni su, ali puno i daju.


Dobar je vođa


On je miran, staložen, ali dosta može i da bude tolerantan. Ako iznervirate Bika, to neće nikako da bude dobro. Oni su racionalni, sve dobro procene, daju svakom drugu šansu, ali ne i treću. Zato, ako imate šefa koji je rođen u znaku Bika, nemojte da testirate njegovo strpljenje i toleranciju.


Ceni svoj mir


Bik ne dozvoljava da  ga neko uznemirava. Daje sve od sebe da ne uznemirava druge, pa očekuje isto. Ipak, ako se sa nekim posvađa to znači da je pokušao da smiri situaciju bar nekoliko puta i da nema drugu opciju. Ima autoritet i ljudi ga lako slušaju. U većini slučajeva sve rasprave budu bez previše povišenog tona.


Nezavisni su


Oni su nezavisni i vole svoju slobodu. Veoma su stabilni i vole da kažu da im niko ne pomaže, a zapravo im niko i nije potreban. Vredni su, rade previše, sebi sve obezbede, ali i pomažu svojoj porodici. Veoma su ponosni i gotovo nikad neće da traže pomoć. Osećaj nezavisnosti je isto bitan za vezu, ali zato traže partnera koji će to moći da razume.


Stavljaju porodicu na prvo mesto


Oni vole svoju porodicu više od svega na svetu. Sve bi uradili za bliske ljude. Oni su zaštitnički nastrojeni i na njih svako može da se osloni. Osoba rođena u znaku Bika jedva čeka i da osnuje porodicu, tako da bi to trebalo da znate ako imate osobu rođenu u ovom znaku za partnera.


Vole dobru hranu


Bikovi vole hranu i uživaju i u spremanju hrane kao i u konzumaciji. Svako ko im ugodi što se tiče hrane će biti na listi omiljenih ljudi. Ako ste partner Biku, a još ne znate da kuvate, kurs kuvanja ili online videi o hrani su obavezno štivo za održavanje stabilnosti odnosa. Sa hranom nikada nećete moći da pogrešite. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar